Tiera

Mobilenhetshantering

Effektiv livscykelhantering för mobila enheter

Tiera Mobilenhetshantering är en tjänst utformad för att användas av kommunala organisationer som möjliggör effektiv livscykelhantering av mobila enheter. Tiera ansvarar för implementering, underhåll och uppgradering av de mobila enheter som anges i avtalet och ger slutanvändarna det stöd de behöver genom systemhanteringslösningen.

Mobilenhetshanteringen omfattar iOS- och Android-enheter.

Med hjälp av tjänsten har den kommunala organisationen insyn i statusen för sina mobila enheter, den tekniska informationen, applikationshanteringen och inventeringen. Tjänsten hjälper till att säkerställa enheternas informationssäkerhet och möjliggör till exempel fjärrlåsning och fjärradering av stulna eller försvunna enheter, samt fjärrdistribution av olika enhetsinställningar.

Varför Tiera Mobilenhetshantering?

  • Möjliggör hantering av mobila enheter
  • Visar organisationens enheter, även per enhet eller verksamhetsställe
  • Förbättrar enhetshanteringen
  • Påskyndar implementeringen av utrustning
  • Frigör kommunens egna resurser och ger kostnadsbesparingar
  • Stöd för slutanvändare och administratörer (självbetjäningsportal)
  • Lätt skalbar molntjänst
  • Mångsidiga experttjänster

Tjänsten är tillgänglig som en del av den kommunala organisationens egna stöd- och terminalutrustningstjänster eller Tieras IKT-tjänster. Till stöd för tjänsten erbjuder Tiera mångsidiga experttjänster för implementering av tekniska frågor relaterade till hantering av mobila enheter.

Tieras Mobilenhetshantering har redan  cirka 10 000 enheter i olika sektorer av kommunala organisationer, såsom social- och hälsovårds- samt välfärdstjänster och utbildningssektorn.

Boka tid för demonstration av tjänsten

Vill du veta mer om tjänsten? Genom att reservera en timmes demotid får du en fullständig bild av tjänsten och dess fördelar för din organisation. Du kan boka en demotid via den kundansvariga i ditt område.

Blev du intresserad?
Kontakta oss.

Jyri Lehtonen

Affärsdirektör, IKT-utläggningstjänster