Tiera

Tiera Tjänstehantering

Enklare hantering av tjänsteprocesser

Tiera Tjänstehantering är en färdigt konkurrensutsatt lösning för kommunala organisationer för hantering, övervakning och rapportering av serviceprocesser. Tiera Tjänstehantering möjliggör centraliserad hantering av serviceprocesser och är ett modernt och mångsidigt verktyg för att förbättra och utveckla verksamheten.  

Mer än bara ITSM  

Tieras lösning för servicehantering hjälper organisationer att koncentrera alla tjänster på ett ställe och förbättra effektiviteten i processer genom automatisering. Med vår unika lösning kan du enkelt hantera tjänster utanför IT, såsom HR, identitets- och åtkomsthantering och andra tjänster i affärsverksamheten. 

Tilläggstjänster för Tiera Tjänstehantering 

Med de omfattande tilläggstjänsterna för Tieras Tjänstehantering kan du förbättra din verksamhet genom att centralisera olika funktioner i ett enda system. Tjänsterna omfattar till exempel: 

Tiera Tjänstehantering och Tiera Åtkomsthantering fungerar tillsammans i samma SaaS-miljö som är avsedd  för  kunden. Båda tjänsterna finns tillgängliga separat, men tillsammans skapar de ett sammanhängande, heltäckande och kostnadseffektivt system för både informationshanteringen och andra organisationers behov. Du kan boka en demotid eller pröva tjänsten gratis i två veckor.