Tiera

Tiera Verkkokauppa

IKT-utrustning och -tjänster, som redan är konkurrensutsatta, med ett avtal

Tiera Verkkokauppa är det mest omfattande flexibel inköpssystemet för den kommunala sektorn i Finland. Det underlättar och förbättrar redan upphandlingen av IKT-utrustning, programvara och tjänster för över 350 kommunala aktörer.

I Tiera Verkkokauppa är produkt- och tjänstesortimentet färdigt konkurrensutsatt och alltid tillgängligt till konkurrenskraftiga priser. Prissättningen är baserad på konkurrens i realtid mellan utrustningsleverantörer och kontinuerlig konkurrensutsatt upphandling. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt att upprätthålla ett konkurrenskraftigt pris för ett brett utbud av produkter och tjänster samt åt mångfalden av produkter och tjänster. Tiera Verkkokauppa erbjuder högklassiga helhetslösningar för olika branscher, såsom Digiskola och IT och digitala miljöer för sjukhus.

Varför Tiera Verkkokauppa?

 • Alla nödvändiga IKT-enheter och -tjänster, färdigt konkurrensutsatta
 • Specialprissättning baserad på kontinuerlig konkurrensutsättning
 • Alla drar nytta av de låga priser som volymen ger
 • I varje produktgrupp finns alla nyckelvarumärken representerade, nya produkter kan också konkurrensutsättas
 • Valfrihet mellan olika utrustningstillverkare, mer än 100 avtalsleverantörer
 • Färdiga produkterbjudanden för olika branscher, såsom utbildning, social- och hälsovård och teknisk verksamhet
 • En kostnadsfri tjänst som är enkel att införa
 • Hjälper till med ledning och samordning av IKT-tjänster och upphandlingar
 • Underlättar leverantörs- och kontraktshantering
 • Underlättar hanteringen av enhetsuppgifter i förändringssituationer
 • Principer för hållbar utveckling beaktas i hela leveranskedjan
 • Utrustning kan även köpas som service

Underlättar anskaffning och förvaltning av IKT-utrustning och IKT-tjänster

Tiera Verkkokauppa är en gratis tjänst. Det inkluderar inte avgifter för användning och implementering. Nätbutiken kan anpassas av kunden (vy, standardprodukter, olika användarrättigheter, godkännandepolicy, tillgång) och den integreras med de vanligaste beställningssystemen i Finland.

Underlättar avsevärt ledning och samordning av IKT-tjänster och upphandlingar. All IKT-utrustning och alla IKT-tjänster finns tillgängliga under ett enda kontrakt, vilket underlättar leverantörs- och kontraktshantering samt planering och samordning av totallösningar.

Tiera Verkkokauppa kombinerar alla Tieras tjänster. Via den kan man direkt köpa enheter och lösningar som stöder alla tjänster, såsom mobila klassrumslösningar för utbildningssektorn, VR-, robotik-, 3D- och AV-enheter.

Ramavtalspartner för Tiera Verkkokauppa är Atea Finland Oy.

Tiera Verkkokauppa också för välfärdsområdena

Tiera Verkkokauppa vill också betjäna de framtida välfärdsområdena och ramavtalet kommer att läggas ut så snart lagen om välfärdsområden har antagits. Ramavtalet kommer att utvidgas till att särskilt omfatta hälsoteknisk utrustning. Läs mer >>

Blev du intresserad? Kontakta oss.

Tuija Manninen

Affärsdirektör, IKT-lösningar

Har du redan ett användarnamn för Tiera Verkkokauppa? Gå till nätbutiken och logga in med dina egna inloggningsuppgifter.