Tiera

HALLINNON PALVELUT

Hallinnon digitalisaatiota tukevat palvelut

Lainsäädäntö, teknologinen kehitys ja kansalaisten muuttuvat tarpeet lisäävät vaatimuksia julkisen hallinnon sähköiselle toimintaympäristölle.

Vaatimuksiin on helppo vastata Tiera Asianhallinta ja Tiera Sähköinen asiointi ja -arkistointi -palveluilla. Niiden avulla asiakkaamme voivat digitalisoida asioinnin, asian käsittelyn ja asianhallinnan sekä arkistoinnin. Pilvipalvelut skaalautuvat erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin ja ne ovat myös nopeita ottaa käyttöön.

Hallinnon palveluiden avulla vähennetään merkittävästi tiedon käsittelyyn kuluvaa aikaa ja tehostetaan näin hallinnon ja päätöksenteon prosesseja sekä toimintaa. Tiera Asianhallinta ja Tiera Sähköinen asiointi ja -arkistointi toimivat saumattomasti yhteen. Palvelukokonaisuus on tällöin kattava ja yhteentoimiva ratkaisu organisaation kaikenlaisen tiedon elinkaarenhallintaan sekä asianhallinnan prosessien sähköistämiseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Vesa Heinälä

Liiketoimintajohtaja, Johtamisen ja hallinnon palvelut

Tutustu palveluihin

Sähköinen arkistointi ikoni

Sähköinen arkistointi

Tiera Sähköinen arkistointi on asiakirjojen sähköisen säilyttämisen palvelu. Se automatisoi ja helpottaa asiakirjojen hallintaa ja luo perustan hallinnon prosessien sähköistämiselle.

Asianhallinta ikoni

Asianhallinta

Tiera Asianhallinta on ratkaisu hallinnon asiankäsittelyprosessien sähköistämiseen. Palvelu nopeuttaa ja tehostaa hallinnon sekä päätöksenteon prosesseja.

Sähköinen asiointi ikoni

Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointi mahdollistaa organisaation sisäisten ja ulkoisten palveluiden sähköistämisen, kokonaan sähköistetyt palveluketjut ja mm. päätöksien julkaisemisen käyttäjän omalle asiointitilille.

Uusimmat artikkelit

Kesätöissä Tieralla

Tiera Helmeä kehitetään asiakkaita kuuntelemalla: palvelumuotoilu nostaa asiakkaan tarpeet keskiöön 

DigiOne-hankkeessa luodaan parempaa arkea kouluihin

DigiOne kiinnostaa Pohjois-Suomen kuntia