Tiera

HALLINNON PALVELUT

Hallinnon digitalisaatiota tukevat palvelut

Lainsäädäntö, teknologinen kehitys ja kansalaisten muuttuvat tarpeet lisäävät vaatimuksia julkisen hallinnon sähköiselle toimintaympäristölle.

Vaatimuksiin on helppo vastata Tiera Tiedonhallinta ja Tiera Sähköinen arkistointi -palveluilla. Niiden avulla asiakkaamme voivat digitalisoida asioinnin, asian käsittelyn ja asianhallinnan sekä arkistoinnin. Pilvipalvelut skaalautuvat erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin ja ne ovat myös nopeita ottaa käyttöön.

Hallinnon palveluiden avulla vähennetään merkittävästi tiedon käsittelyyn kuluvaa aikaa ja tehostetaan näin hallinnon ja päätöksenteon prosesseja sekä toimintaa. Tiera Tiedonhallinta ja Tiera Sähköinen arkistointi toimivat saumattomasti yhteen. Palvelukokonaisuus on tällöin kattava ja yhteentoimiva ratkaisu organisaation kaikenlaisen tiedon elinkaarenhallintaan sekä asianhallinnan prosessien sähköistämiseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Vesa Heinälä

Liiketoimintajohtaja, Johtamisen ja hallinnon palvelut

Tutustu palveluihin

Sähköinen arkistointi ikoni

Sähköinen arkistointi

Tiera Sähköinen arkistointi on asiakirjojen sähköisen säilyttämisen palvelu. Se automatisoi ja helpottaa asiakirjojen hallintaa ja luo perustan hallinnon prosessien sähköistämiselle.

Tiedonhallinta  ikoni

Tiedonhallinta

Tiera Tiedonhallinta on ratkaisu hallinnon asiankäsittelyprosessien sähköistämiseen. Palvelu nopeuttaa ja tehostaa hallinnon sekä päätöksenteon prosesseja.

Uusimmat artikkelit

Hyvinvointialueiden perustaminen: hyödynnä valmista ja varmista palveluiden jatkuvuus

Kuntien strateginen johtaminen ja digitaalinen transformaatio

Aidosti tekoälyä kunnan automatisoituna asiakaspalvelijana hyödyntävä Tiera Assi kampanjahintaan omistaja-asiakkaillemme

Sporttikesä 2021-liikuntakampanja kannustaa tieralaisia liikkumaan myös työajalla