Hallinnon palvelut

Hallinnon digitalisaatiota tukevat palvelut

Lainsäädäntö, teknologinen kehitys ja kansalaisten muuttuvat tarpeet lisäävät vaatimuksia julkisen hallinnon sähköiselle toimintaympäristölle.

Vaatimuksiin on helppo vastata Tiera Asianhallinta ja Tiera Sähköinen asiointi ja -arkistointi -palveluilla. Niiden avulla asiakkaamme voivat digitalisoida asioinnin, asian käsittelyn ja asianhallinnan sekä arkistoinnin. Pilvipalvelut skaalautuvat erikokoisten organisaatioiden tarpeisiin ja ne ovat myös nopeita ottaa käyttöön.

Hallinnon palveluiden avulla vähennetään merkittävästi tiedon käsittelyyn kuluvaa aikaa ja tehostetaan näin hallinnon ja päätöksenteon prosesseja sekä toimintaa. Tiera Asianhallinta ja Tiera Sähköinen asiointi ja -arkistointi toimivat saumattomasti yhteen. Palvelukokonaisuus on tällöin kattava ja yhteentoimiva ratkaisu organisaation kaikenlaisen tiedon elinkaarenhallintaan sekä asianhallinnan prosessien sähköistämiseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Vesa Heinälä

Liiketoimintajohtaja, Johtamisen ja hallinnon palvelut

Tutustu palveluihin

Tiera Sähköinen arkistointi ikoni

Tiera Sähköinen arkistointi

Tiera Sähköinen arkistointi on asiakirjojen sähköisen säilyttämisen palvelu. Se automatisoi ja helpottaa asiakirjojen hallintaa ja luo perustan hallinnon prosessien sähköistämiselle.

Tiera Asianhallinta ikoni

Tiera Asianhallinta

Tiera Asianhallinta on ratkaisu hallinnon asiankäsittelyprosessien sähköistämiseen. Palvelu nopeuttaa ja tehostaa hallinnon sekä päätöksenteon prosesseja.

Tiera Aula ikoni

Tiera Aula

Tiera Aula mahdollistaa organisaation sisäisten ja ulkoisten palveluiden sähköistämisen, kokonaan sähköistetyt palveluketjut ja mm. päätöksien julkaisemisen käyttäjän omalle asiointitilille.

Toiminnanohjaus – Tiera ERP ikoni

Toiminnanohjaus – Tiera ERP

Tiera ERP on kattava johtamisen työkalu, joka yksinkertaistaa ja nopeuttaa toiminnan ja talouden prosesseja sekä niiden ohjaamista.

Uusimmat artikkelit

Älä laske tietoturvaa lomalle: kyberrikolliset eivät hellitä helteelläkään

Turun esimerkki innostaa kuntia tukemaan lasten ja nuorten liikuntaharrastamista 

Tierassa pääsee uusimman tiedon äärelle

Asianhallinnan asiakas saa aina enemmän kuin vain järjestelmän