Tiera ICT-ratkaisut

Tiera puhe+data

Joustavat teleoperaattoripal-velut kuntien ja hyvinvointialueiden käyttöön

Tiera puhe+data tuo kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden käyttöön kattavat ja joustavat teleoperaattoripalvelut asiakkaan tarpeen ja koon mukaan.

Dynaamisen hankintamenettelyn (DPS) kautta kuntatoimijat ja hyvinvointialueet voivat hyödyntää matkapuhelinverkon liittymä-, liikenne- ja mobiilidatapalveluita sekä näiden käyttöä täydentäviä muita teleoperaattoripalveluita.

Tiera puhe+data-palvelu sisältää:

  1. Matkapuhelinverkon liittymät, liikenne- ja mobiilidata
  2. Vaihdejärjestelmät ja -palvelut ja tavoitettavuuspalvelut, sisältäen numeroinnin
  3. Asiakaspalveluratkaisut ja raportointi
  4. Puhelunvälityspalvelu
  5. Muut palvelut

Palvelua kehitetään aktiivisesti DPS-toimittajien kanssa koko sopimuskauden ajan. Näin Tieran asiakkaat saavat aina viimeisimmät tarjolla olevat palvelut käyttöönsä. Valittavissa on mm. vaihtoehtoisia roolipohjaisia paketteja aina peruskäyttäjistä vaativamman tason käyttäjäpaketteihin.

Miksi Tiera puhe+data?

  • Huomioi asiakas- ja aluekohtaiset tarpeet
  • Kilpailukykyiset hinnat

Tieran asiantuntijat auttavat rakentamaan organisaatiolle sopivan, toimivan ja kustannustehokkaan paketin kilpailutetusta kokonaisuudesta

Palvelun käyttöönotto

Dynaaminen hankintajärjestelmä tarkoittaa käytännössä sitä, että Tiera toteuttaa asiakkaidensa puolesta minikilpailutukset veloituksetta, ja asiakkaat voivat liittyä sopimukseen milloin tahansa. Kun haluat Tiera puhe+data -palvelut käyttöösi, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen hankinnat(@)tiera.fi minikilpailutuksen käynnistämiseksi.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.