Tiera

Tiera puhe+data

Joustavat tele­operaattoripalvelut kuntien ja hyvinvointialueiden käyttöön

Tiera puhe+data tuo kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden käyttöön kattavat ja joustavat teleoperaattoripalvelut valmiiksi kilpailutettuna.

Dynaamisen hankintamenettelyn (DPS) kautta kuntatoimijat ja hyvinvointialueet voivat hyödyntää matkapuhelinverkon liittymä-, liikenne- ja mobiilidatapalveluita sekä näiden käyttöä täydentäviä muita teleoperaattoripalveluita.

Tiera puhe+data -palvelu sisältää:

  1. Matkapuhelinverkon liittymät, liikenne- ja mobiilidata
  2. Vaihdejärjestelmät ja -palvelut ja tavoitettavuuspalvelut, sisältäen numeroinnin
  3. Asiakaspalveluratkaisut ja raportointi
  4. Puhelunvälityspalvelu
  5. Muut palvelut

Puhe+data -palvelut joustavat organisaation tarpeen ja asiakkaiden koon mukaan. Valittavissa on vaihtoehtoisia, roolipohjaisia paketteja aina peruskäyttäjistä vaativamman tason käyttäjäpaketteihin. Palvelua kehitetään aktiivisesti yhdessä kilpailutetun kumppanin kanssa ja tulossa on mm. valmiiksi tuotteistettuja kokonaisuuksia eri kuntaorganisaatioille.

Miksi Tiera puhe+data?

  • Huomioi asiakas- ja aluekohtaiset tarpeet
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Tieran asiantuntijat auttavat rakentamaan organisaatiolle sopivan, toimivan ja kustannustehokkaan paketin kilpailutetusta kokonaisuudesta.

Palvelun käyttöönotto

Dynaaminen hankintajärjestelmä tarkoittaa käytännössä sitä, että Tiera toteuttaa asiakkaidensa puolesta minikilpailutukset veloituksetta, ja asiakkaat voivat liittyä sopimukseen milloin tahansa. Kun haluat Tiera puhe+data -palvelut käyttöösi, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen hankinnat(@)tiera.fi minikilpailutuksen käynnistämiseksi.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.