15.3.2021

Gå med som Tiera puhe+data ramavtalspartner DNA

Tiera puhe+data är en ny omfattande och flexibel teleoperatörstjänst som är utformad för kommunala aktörer, vilket gör det möjligt för ägare av Tiera att få tillgång till anslutnings-, trafik- och mobildatatjänster i mobiltelefonnätet som uppfyller deras behov samt andra teleoperatörstjänster som kompletterar deras användning.

Tiera konkurrensutsatte servicehelheten vid årsskiftet och DNA Oyj har nu valts ut som ramavtalspartner. I början ingår man i ett tillfälligt ramavtal på grund av ett överklagande som gjorts till marknadsdomstolen.

– Tjänsten är efterfrågad i kommunområdet och vi vill erbjuda våra ägarkunder en konkurrenskraftig helhet. Tjänsterna för puhe+data är flexibla i förhållande till organisationernas behov och det finns alternativa rollbaserade paket att välja mellan. Tjänsterna kan också delas in i olika helheter beroende på kundernas storlek och behov, säger Sanna Winter, lösningschef.

Samarbetet med tjänsteleverantören DNA gör det möjligt för kommunala aktörer att bland annat få överkomliga anslutningspriser med tilläggstjänster, utmärkt mottagning i hela Finland och redan prissatta möjligheter att byta till 5G-anslutningar.

– Vi är mycket glada över samarbetet och vi diskuterar gärna våra tjänster med Tieras kunder, hur de kan gynna kundens verksamhet i olika situationer, säger Kenneth Grönroos, försäljningschef för DNA.

Cirka trettio av Tieras ägarkunder uttryckte intresse för ramavtalet.

– Naturligtvis utvecklar vi tjänsten aktivt och DNA:s växeltjänst är idealisk för kostnadseffektiv användning av organisationer i olika storlekar, tillägger Winter.

Tieras experter hjälper ägarkunderna att bygga ett lämpligt och kostnadseffektivt paket för sin organisation från den redan konkurrensutsatta helheten. Dessutom är tjänsten enkel att använda tillsammans med Tiera Verkkokauppa.

Mer information:

Sanna Winter
Lösningschef
sanna.winter(@)tiera.fi / 040 527 1070

eller Tieras kundansvariga