Palvelualustakokonaisuus

Haluamme mahdollistaa tiedon liikkumisen organisaatioiden järjestelmien sisällä ja niiden välillä. Näin toimivan ja muokattavan sekä dataohjautuvuuden mahdollistavan alustan avulla pystytään tehostamaan ja uudistamaan kuntalaisille tuotettuja palveluita.

Tieran uusi palvelualustakokonaisuus mahdollistaa yhteentoimivuuden eri toimijoiden kesken sekä prosessien nopean digitalisoinnin toiminnan muutoksen ytimessä. Palveluidemme avulla varmistat niin ketterät kokeilut toiminnan uudistamisen yhteydessä kuin toimintavarman ICT-ympäristön.

Tieran palvelualustan kautta kunnat ja uudet hyvinvointikuntayhtymät voivat tarjota kuntalaisille parhaat palvelut samalla vahvistaen alueen elinkeinoelämän mahdollisuuksia sekä lisäten alueen elinvoimaisuutta ja kilpailukykyä.

Palvelualustalle tehtävään työhön on kehitetty uudenlainen toimintamalli, jonka avulla voidaan digitalisoida ja yhdenmukaistaa kunnan ja sote-maakunnan palveluprosesseja erittäin nopeassa aikataulussa prosessi kerrallaan.

Palvelualustalle tehtävä toteutus perustuu kiertotalousajatukseen, jossa valmiit digitalisoidut prosessit ovat kaikkien Tieran omistaja-asiakkaiden saatavilla. Toimintamalli mahdollistaa prosessien ja palveluiden nopean ja tehokkaan digitalisoinnin sekä pienemmät muutoskustannukset.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä alueesi asiakasvastaavaan >>