Tiera ICT-ratkaisut

Palveluhallinta

Helpompaa palveluprosessien hallintaa

Tiera Palvelunhallinta on kuntaorganisaatioiden käyttöön valmiiksi kilpailutettu ratkaisu palveluprosessien hallintaan, seurantaan ja raportointiin. Tiera Palvelunhallinta mahdollistaa palveluprosessien keskitetyn hallinnan ja tarjoaa nykyaikaisen sekä monipuolisen työkalun toiminnan tehostamiseen ja kehittämiseen.  

Enemmän kuin pelkkä ITSM  

Tieran palvelunhallinta-ratkaisu auttaa organisaatioita keskittämään mitkä tahansa palvelut yhteen paikkaan ja parantamaan prosessien tehokkuutta automaatioiden avulla. Ainutlaatuisella ratkaisullamme pystyy helposti hallinnoimaan myös IT:n ulkopuolisia palveluita, kuten henkilöstöhallinnon, identiteetin- ja pääsynhallinnan sekä muita liiketoiminnan palveluita. 

Tiera Palvelunhallinnan lisäpalvelut 

Tieran Palvelunhallinnan kattavalla lisäpalvelutarjonnalla tehostat toimintaasi keskittämällä eri toimintoja yhteen järjestelmään. Saatavana esimerkiksi: 

Tiera Palvelunhallinta ja Tiera Käyttövaltuushallinta toimivat yhdessä ja samassa asiakkaalle dedikoidussa SaaS-ympäristössä. Molemmat palvelut ovat saatavina erikseen, mutta yhdessä ne luovat yhtenäisen, kokonaisvaltaisen ja kustannustehokkaan järjestelmän niin tietohallinnon kuin muidenkin organisaatioiden tarpeisiin. Voit varata ajan demolle tai kokeilla palvelua maksutta kahden viikon ajan.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

Hannu Ylinen

Ratkaisupäällikkö