Tiera Kyberturvapalvelut

Tietoturvauhkien torjuntaan ja turvallisuuden kehittämiseen.

Tiera Kyberturvapalvelut sisältävät kattavan valikoiman tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Palvelukokonaisuus on suunniteltu auttamaan digitaaliseen palveluympäristöön kohdistuvien kyberuhkien torjunnassa ja turvallisuuden kehittämisessä.

Tietoturvavalvonta

Tietoturvavalvonnan ja -palveluiden avulla voit parantaa organisaatiosi valmiuksia havaita kyberhyökkäyksiä ja samalla vastata mm. tiedonhallintalain sekä tietosuojalainsäädännön vaatimuksiin.

  • Lokien ja tietoturvatapahtumien hallinta (SIEM) ja 24/7 toimiva tietoturvavalvomo (SOC) on palvelukokonaisuus, joka on suunniteltu erityisesti kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden tarpeisiin. Palvelu tuotetaan kokonaan Suomesta ja se skaalautuu organisaatioiden koon sekä käyttötarpeen mukaan.
  • Häiriövastepalvelu (Incident Response -palvelu) täydentää SIEM & SOC-palvelua. Se auttaa kyberhyökkäyksen sattuessa häiriön hallinnassa ja tilanteen normalisoinnissa sekä tarvittaessa forensiikkatasoisessa tutkinnassa.

Asiantuntijapalvelut

Palvelut tietoturvavalmiuksien kokonaiskuvan hahmottamiseen, tietoturvan ja tietosuojan tehokkaaseen ja kokonaisvaltaiseen johtamiseen sekä jatkuvaan kehittämiseen:

  • Tietoturvan ja tietosuojan konsultointipalvelut hallinnollisen tietoturvan ja tietosuojan nykytilan selvittämiseksi, kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.
  • Testauspalvelut, kuten ulkoiset ja sisäiset penetraatio- eli murtautumistestaukset, joissa tietojärjestelmien, verkkojen ja web-sovellusten suojaus laitetaan koetukselle kyberturva-asiantuntijoiden toimesta.
  • Tietoturvakoulutukset – yleistä, hallinnollista arjen tietoturvakoulutusta, tarvittaessa myös asiakaskohtaisesti räätälöitynä.

Kyberturvallisuusharjoittelu

Harjoittelu auttaa löytämään kehityskohteet oman organisaatiosi toiminnassa ja mahdollistaa paremman varautumisen kyberuhkatilanteisiin.

  • Kyberturvallisuuden kriisi- ja häiriötilanteiden harjoitus on organisaatiolle räätälöity simulaatioharjoitus, johon voidaan ottaa mukaan tärkeimmät sidosryhmät. Harjoittelun tavoitteena on vahvistaa henkilöstön osaamista kriisi- ja poikkeustilanteissa. Kokonaisuus sisältää suunnittelun, toteutuksen ja raportoinnin.
  • Kyberturvallisuuden johtamiskoulutukset ovat organisaation poikkeustilannejohtamisesta ja jatkuvuudenhallinnasta vastaaville henkilöille tarkoitettuja lyhyitä keskustelupainotteisia harjoituksia, joissa hyödynnetään simulaatioalustaa. Koulutuksen teemana on tietojenkalastelu- ja haittaohjelmatilanne ja siinä keskitytään tilannejohtamiseen, tilannekuvan muodostukseen, viestintään sekä jatkuvuudenhallintaan.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

Heli Hellström

Ratkaisupäällikkö

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tiera harjoitteli kyberuhkien torjuntaa kansallisessa kyberturvallisuusharjoituksessa Jyväskylässä

Toiminta kyberuhkatilanteessa – Kuntaorganisaation johtamisvalmennus auttaa varautumaan

Kiristynyt tietoturvatilanne – liikkeellä paljon aiheettomia ja väärennettyjä sähköposteja

Kyberturvallisuus kunnissa – varmista ainakin nämä