Tiera

Tiera Kyberturvapalvelut

Tietoturvauhkien torjuntaan ja turvallisuuden kehittämiseen

Tiera Kyberturvapalvelut sisältävät kattavan valikoiman tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Palvelukokonaisuus on suunniteltu auttamaan digitaaliseen palveluympäristöön kohdistuvien kyberuhkien torjunnassa ja turvallisuuden kehittämisessä.

Tietoturvavalvonta

Tietoturvavalvonnan ja -palveluiden avulla voit parantaa organisaatiosi valmiuksia havaita kyberhyökkäyksiä ja samalla vastata mm. tiedonhallintalain sekä tietosuojalainsäädännön vaatimuksiin.

  • Lokien ja tietoturvatapahtumien hallinta (SIEM) ja 24/7 toimiva tietoturvavalvomo (SOC) on palvelukokonaisuus, joka on suunniteltu erityisesti kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden tarpeisiin. Palvelu tuotetaan kokonaan Suomesta ja se skaalautuu organisaatioiden koon sekä käyttötarpeen mukaan.
  • Häiriövastepalvelu (Incident Response -palvelu) täydentää SIEM & SOC-palvelua. Se auttaa kyberhyökkäyksen sattuessa häiriön hallinnassa ja tilanteen normalisoinnissa sekä tarvittaessa forensiikkatasoisessa tutkinnassa.

Asiantuntijapalvelut

Palvelut tietoturvavalmiuksien kokonaiskuvan hahmottamiseen, tietoturvan ja tietosuojan tehokkaaseen ja kokonaisvaltaiseen johtamiseen sekä jatkuvaan kehittämiseen:

  • Tietoturvan ja tietosuojan konsultointipalvelut hallinnollisen tietoturvan ja tietosuojan nykytilan selvittämiseksi, kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.
  • Testauspalvelut, kuten ulkoiset ja sisäiset penetraatio- eli murtautumistestaukset, joissa tietojärjestelmien, verkkojen ja web-sovellusten suojaus laitetaan koetukselle kyberturva-asiantuntijoiden toimesta.
  • Tietoturvakoulutukset – yleistä, hallinnollista arjen tietoturvakoulutusta, tarvittaessa myös asiakaskohtaisesti räätälöitynä.

Kyberturvallisuusharjoittelu

Harjoittelu auttaa löytämään kehityskohteet oman organisaatiosi toiminnassa ja mahdollistaa paremman varautumisen kyberuhkatilanteisiin.

  • Simuloitu tilannejohtamisharjoitus on tarkoitettu organisaation valmiudesta sekä poikkeus- tai kriisitilannejohtamisesta vastaaville henkilöille. Koulutuksen tavoitteena on valmentaa johtoa toimimaan tilanteessa, jossa riski realisoituu todelliseksi kriisitilanteeksi. Johtamiskoulutuksissa käsitellään myös viestintää kyberuhkatilanteessa.
  • Teknistoiminnalliset kyberturvallisuusharjoitukset on tarkoitettu sekä asiantuntijoille että johdolle. Kyberiskun teknistä selvitystä ja kyberpoikkeaman kokemista ja johtamista kouluttavat harjoitukset toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa käyttäen JYVSECTEC:n kehittämää kansallista RGCE Cyber Arena -kyberharjoitusympäristöä.

Tutustu myös täydentäviin palveluihin

Tiera Turva

Tiera 365

Tieran asiantuntijaverkosto

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

Heli Hellström

Ratkaisupäällikkö

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Toiminta kyberuhkatilanteessa – Kuntaorganisaation johtamisvalmennus auttaa varautumaan

Kiristynyt tietoturvatilanne – liikkeellä paljon aiheettomia ja väärennettyjä sähköposteja

Kyberturvallisuus kunnissa – varmista ainakin nämä

Harjoitus tekee mestarin kyberiskun selvittämisessäkin