Tiera ICT-ratkaisut

Tiera Turva

Tietoturvallisen viestinnän palvelukokonaisuus

Tiera Turva tuo kuntatoimijoiden käyttöön markkinoiden johtavat tietoturvallisen viestinnän ratkaisut. Nyt saat kaikki tietoturvallisen viestinnän palvelut yhdessä Tiera Suite -palveluna. Tiera Suiteen sisältyy:

  • Salattu sähköposti
  • Sähköinen allekirjoitus
  • Salattu työtila
  • Salattu lomake

Mikäli Tiera Suite on tämän hetken tarpeeseenne liian järeä ratkaisu, on Turvaposti ja/tai Sähköinen allekirjoitus otettavissa käyttöön myös erillisinä ratkaisuina. Tiera Turvan osa-alueiden käyttöönotto kokonaisuus on paketoitu työaikoineen ja kustannusarvioineen valmiiksi, mikä helpottaa käyttöönottoa.

Kaikki Tieran omistaja-asiakkaat voivat saada Tiera Turvan palvelukokonaisuuden käyttöönsä Tiera Turva sopimuksella – mikäli kiinnostuit, kerromme mielellämme lisää!

Kuntien tarpeisiin kilpailutetut tietoturvapalvelut

Salattu sähköposti mahdollistaa viestien turvallisen lähettämisen sekä vastausviestin vastaanottamisen luottamuksellisesti mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostin suojaamisessa voidaan valita soveltuva turvataso tarpeen mukaan. Palvelu on Viestintäviraston Kyberturvakeskuksen (NCSA-FI) hyväksymä salausratkaisu turvaluokitellun (ST III ja ST IV) materiaalin käsittelyyn.

Sähköisen allekirjoituksen avulla tieto on turvassa ja siirrettävissä sähköisesti suoraan taustajärjestelmiin. Palvelulla nopeutetaan asioiden käsittelyä sekä helpotetaan asiakkaiden ja henkilökunnan työtä siirtymällä digitaaliseen asiointiin. Esimerkiksi erilaisten sopimusten hallinnoinnissa palvelu säästää merkittävästi aikaa per allekirjoitettava dokumentti, kun manuaaliset työvaiheet ja postituksen tarve poistuvat.

Lomakepalvelun avulla lomakkeet voidaan tarjota verkossa täytettäviksi tietoturvallisesti siten, että käyttäjät voivat täyttää ne suoraan sähköisesti. Lomakkeille on mahdollista määrittää haluttu verkko-osoite ja näin myös lomakkeiden linkitys esimerkiksi organisaation intranet-sivuille onnistuu suoraviivaisesti.

Salattu työtila yhdistää tiedostojen jakamisen ja viestinnän yhdeksi kokonaisuudeksi. Luottamuksellista tietoa voidaan jakaa helposti ja turvallisesti eri ulkoisten ja/tai sisäisten sidosryhmien kesken. Palvelu mahdollistaa myös turvallisen pikaviestinnän ja muita käteviä ryhmätyötoimintoja.

Tieran kumppanina Turva-palvelukokonaisuudessa toimii Deltagon Oy, joka on osa SSH Communications Security Oyj:tä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Ajankohtaista

Tiera Turva – tietoturvallisen viestinnän kokonaisuus

Tiera Turva – tietoturvallisen viestinnän palvelukokonaisuus

Tiera Turva vastaa tulevaisuudessa entistä paremmin kuntien ja hyvinvointialueiden tarpeisiin

Tiera Turvan sähköinen allekirjoitus tuo tehokkuutta sopimusten hallintaan