Tiera Optima

Palveluiden, kuljetusten ja kotihoidon strategiseen optimointiin

Tiera Optima on palvelu kotihoidon strategiseen optimointiin sekä palveluiden ja kuljetusten optimointiin. Kaikkiin järjestelmiin integroituvassa ratkaisussa ei keskitytä pelkästään määrälliseen laskentaan, vaan optimoinnissa keskeistä on toiminnan laadun huomioon ottaminen.

Optima kotihoidossa

Tiera Optiman tekoälyn ja suunnitteluominaisuuksien avulla teet hoitotyön laadukkaammin ja pidät myös työntekijäsi virkeinä.

Optiman avulla lyhennetään ajomatkoja ja ajoaikoja, luodaan toimitusaikoihin täsmällisyyttä ja nopeutetaan suunnittelua. Lisäksi pyritään mahdollisimman pieneen työn järjestelystä muodostuvaan kokonaiskustannukseen. Päivittäisen toiminnan optimoinnin sijasta Tiera Optima tarjoaa pitkäaikaisemman ja laajemman tarkastelukulman asiakaskäynteihin ja kotihoidon tiimien työn järjestämiseen.

Uusi Optima kattaa laajasti hyvinvointikentän optimointitarpeet.

Optima kuljetuksissa

Optiman älykkäällä suunnittelulla ajoneuvojen kapasiteetti hyödynnetään paremmin, työaikataulut järkeistyvät, ylityöt vähenevät ja ympäristökuormitus vähenee. Optiman älykäs suunnittelu lyhentää ajomatkoja ja ajoaikoja, luo toimitusaikoihin täsmällisyyttä ja nopeuttaa suunnittelua. Saat käyttöösi suunnittelun, seurannan ja toiminnanohjauksen saumattomasti yhdistävän optimointijärjestelmän.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

Kati Penttilä

Liiketoimintajohtaja, Hyvinvointipalvelut

Tutustu myös näihin hyvinvointipalveluihin

Tiera Vire

Tiera Mobiili kotihoito

Tiera Seesam – avaimeton ovenavaus