Tiera

Kasvatuksen ja opetuksen palvelut

Oppimisen ja opettamisen tukena hyödynnetään koko ajan enemmän ja enemmän digitaalisia palveluita. Digitaaliset oppimisen palvelut helpottavat opetussuunnitelmien toteuttamista koulujen ja päiväkotien arjessa, jossa oppilaat ja lapset ovat aktiivisia oppijoita. Arjen työkalut mahdollistavat yksilöllisen ja yhteisöllisen oppimisen ja tukevat laaja-alaista ja ilmiöpohjaista oppimista sekä yhteistyötä huoltajien kanssa.

Tutustu kuntatoimijoiden yhteistyössä kehittämiin ja valmiiksi kilpailutettuihin kasvatuksen ja opetuksen palveluihin, jotka tukevat tulevaisuuden oppimista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Taina Uusi-Illikainen

Liiketoimintapäällikkö, omat ratkaisut – opetus ja kasvatus

Tutustu palveluihin

DigiOne ikoni

DigiOne

DigiOne kerää kaikki opetuksen ja kasvatuksen digitaaliset palvelut yhteen paikkaan. DigiOne on yksi yhteinen alusta ja se mahdollistaa integroitavuuden standardoiduilla rajapinnoilla.

Tiera Vesseli - varhaiskasvatuksen palvelukokonaisuus ikoni

Tiera Vesseli – varhaiskasvatuksen palvelukokonaisuus

Toiminnanohjausjärjestelmä järkevöittää, ajantasaistaa ja kehittää päiväkotien palveluita sekä vapauttaa henkilökunnan ajan vuorovaikutukseen lasten kanssa

Tiera Edustore - hankintakanava ikoni

Tiera Edustore – hankintakanava

Esiopetuksen, perusopetuksen, lukion, ammattikoulutuksen ja maahanmuuttajaopetuksen käyttöön tarkoitettu digitaalisten oppimismateriaalien hankinta- ja hallintapaikka

Tiera Verkkokauppa ikoni

Tiera Verkkokauppa

ICT-laitteet ja ­-palvelut yhdellä sopimuksella valmiiksi kilpailutettuna, myös valmiita opetustoimialan kokonaisratkaisuja ja tuotteistettu Digikoulu.

Aiheeseen liittyvät ajankohtaiset

DigiOne-hankkeessa luodaan parempaa arkea kouluihin

DigiOne-tapahtuma Helsinki

Kouluissa odotetaan DigiOnea ja sen mukanaan tuomaa muutosta

TieraCafé DigiOne – Opetuksen palvelut

DigiOne

Olemme mukana DigiOne-hankkeessa yhdessä seitsemän kaupungin kanssa. Rakennamme uutta oppimisen ekosysteemiä sekä koulutusta, opetusta ja erityisesti oppijaa palvelevaa digitaalista palvelualustaa, johon hankeajan päätyttyä vuonna 2024 voivat liittyä mukaan kaikki halukkaat kunnat.