Tiera

Kasvatuksen ja opetuksen palvelut

Oppimisen ja opettamisen tukena hyödynnetään koko ajan enemmän ja enemmän digitaalisia palveluita. Digitaaliset oppimisen palvelut helpottavat opetussuunnitelmien toteuttamista koulujen ja päiväkotien arjessa, jossa oppilaat ja lapset ovat aktiivisia oppijoita. Palvelut mahdollistavat yksilöllisen ja yhteisöllisen oppimisen sekä tukevat laaja-alaista ja ilmiöpohjaista oppimista.

Tutustu kuntatoimijoiden yhteistyössä kehittämiin ja valmiiksi kilpailutettuihin kasvatuksen ja opetuksen palveluihin, jotka tukevat tulevaisuuden oppimista.

DigiOne

Olemme mukana seitsemän kunnan kanssa opetuksen suurhankkeessa DigiOne, jossa kehitetään uutta oppimisen ekosysteemiä sekä palvelualustaa. DigiOne ja Tiera ovat mukana useissa eri kunta-alan ja sivistystoimen tapahtumissa vuoden ympäri. Seuraamalla Ajankohtaista -sivujamme pysyt ajantasalla DigiOne-hankkeesta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Taina Uusi-Illikainen

Liiketoimintapäällikkö, omat ratkaisut – opetus ja kasvatus

Tutustu palveluihin

Tiera Vesseli - varhaiskasvatuksen palvelukokonaisuus ikoni

Tiera Vesseli – varhaiskasvatuksen palvelukokonaisuus

Toiminnanohjausjärjestelmä järkevöittää, ajantasaistaa ja kehittää päiväkotien palveluita sekä vapauttaa henkilökunnan ajan vuorovaikutukseen lasten kanssa

Tiera Edustore - hankintakanava ikoni

Tiera Edustore – hankintakanava

Esiopetuksen, perusopetuksen, lukion, ammattikoulutuksen ja maahanmuuttajaopetuksen käyttöön tarkoitettu digitaalisten oppimismateriaalien hankinta- ja hallintapaikka

Aiheeseen liittyvät ajankohtaiset

DigiOne Opetus-palvelu ensimmäistä kertaa esillä Educa-tapahtumassa Helsingissä

DigiOne-tapahtuma Helsinki

Educa 27.-28.1.2023

Tiera ja DigiOne Educassa 2023

DigiOne

Olemme mukana DigiOne-hankkeessa yhdessä seitsemän kaupungin kanssa. Rakennamme uutta oppimisen ekosysteemiä sekä koulutusta, opetusta ja erityisesti oppijaa palvelevaa digitaalista palvelualustaa, johon hankeajan päätyttyä vuonna 2024 voivat liittyä mukaan kaikki halukkaat kunnat.