Tiera Hallinnon palvelut

Järjestämisen ja johtamisen järjestelmät

Tutustu valmiiksi kilpailutettuihin palveluihin

Tiera ERP on kuntien, kaupunkien, hyvinvointialueiden ja sairaanhoitopiirien vaativiin ja monipuolisiin tarpeisiin kehitetty ratkaisu toiminnanohjaukseen. Toiminnanohjausjärjestelmä on kuntaorganisaatioiden palveluiden järjestämisen ja johtamisen keskeinen työkalu.

Oikeanlainen järjestelmä tukee organisaation päivittäistä päätöksentekoa, parantaa tiedonkulkua sisäisten ja ulkoisten toimijoiden välillä ja on helppokäyttöinen. Asiakaskohtaisesti räätälöidyllä järjestelmällä saadaan parannettua palvelun laatua, kustannustehokkuutta sekä pystytään yhtenäistää toimintamalleja.

Tiera EPR on saatavilla myös pilvipalveluna, jonka avulla voit hyödyntää tekoälyä liiketoimintaprosessien uudistamisessa ja tukemisessa Järjestelmän avulla voidaan myös Prosesseja  automatisoida  ja näin pystytään tekemään entistä nopeampia sekä parempia päätöksiä integroituja analyysitoimintoja hyödyntämällä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Vesa Heinälä

Liiketoimintajohtaja, Johtamisen ja hallinnon palvelut

Tutustu palveluihin

Toiminnanohjaus Tiera ERP ikoni

Toiminnanohjaus Tiera ERP

Tiera ERP on kattava johtamisen työkalu, joka yksinkertaistaa ja nopeuttaa toiminnan ja talouden prosesseja sekä niiden ohjaamista

Henkilöstöhallinto ikoni

Henkilöstöhallinto

Tiera ERP HR yhtenäistää henkilöstöhallinnon eri prosessit ja mahdollistaa niiden keskitetyn hallinnan aina palvelussuhteen luomisesta HR-tietojen analysointiin ja raportointiin

Materiaalihallinto ikoni

Materiaalihallinto

Hyvin toimiva materiaalihallinto mahdollistaa kuntaorganisaation strategisen ja operatiivisen ostamisen, tuoterakenteen ja saumattoman integraation taloushallintaan

Taloushallinto ikoni

Taloushallinto

Taloushallinnon automatisointi tuottaa ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi, tehostaa taloushallinnon lakisääteisten tehtävien tekemistä ja säästää resursseja

Taloussuunnittelu ikoni

Taloussuunnittelu

Tehokas ja tuloksellinen taloussuunnittelu edellyttää menneen ja nykytilanteen analysointia sekä tulevaisuuden ennustamista. Tämän mahdollistaa Tieran BPC -taloussuunnitteluratkaisu.

Asiakkaiden tarinoita

WinNovan tukipyynnöt ratkeavat jouhevasti Tiera Palvelunhallinnan avulla

WinNova otti Tiera Palvelunhallinnan käyttöön ja tietohallinnon palvelupyyntöjen käsittelyyn saatiin selkeyttä ja tehokkuutta.

Uusi toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa Tuomi Logistiikan toiminnan kehittämisen

Tuomi nykyaikaisti toiminnanohjausjärjestelmänsä Tieran avulla vain kahdeksassa kuukaudessa. Uusi järjestelmä mahdollistaa sujuvamman taloushallinnon, logistiikkatoiminnallisuudet ja niiden raportoinnin.

Hyvä IT ei ole itsestäänselvyys – Selvitys auttoi Servicaa toiminnan kehittämisessä

Servica tilasi ICT-toimintaansa koskevan selvityksen asiantuntijapalveluna Kuntien Tieralta. Yritys halusi selvittää, saadaanko nykyisiltä ICT-palveluntuottajilta tarpeita vastaavaa palvelua suhteessa odotuksiin.

Uusimmat artikkelit

Älä laske tietoturvaa lomalle: kyberrikolliset eivät hellitä helteelläkään

Turun esimerkki innostaa kuntia tukemaan lasten ja nuorten liikuntaharrastamista 

Tierassa pääsee uusimman tiedon äärelle

Asianhallinnan asiakas saa aina enemmän kuin vain järjestelmän