Tiera Verkkokauppa

ICT-laitteet, ohjelmistot ja palvelut yhdellä sopimuksella valmiiksi kilpailutettuna

Tiera Verkkokauppa on Suomen kattavin kuntakentän käyttöön suunniteltu joustava hankintajärjestelmä, joka on kilpailutettu yhteishankintana. Se helpottaa ja tehostaa jo yli 350 kuntatoimijan ICT-laitteiden, -ohjelmistojen ja -palveluiden hankintoja.

Tiera Verkkokauppa plus on toinen, erityisesti hyvinvointialueiden ja koulutuskuntayhtymien käyttöön yhteishankintana kilpailutettu puitesopimus, joka tarjoaa samoin joustavan ja kustannustehokkaan hankintakanavan ICT-laitteille, -ohjelmistoille ja -palveluille.

Tiera Verkkokauppa -puitesopimuksien avulla kuntatoimijat ja -organisaatiot voivat tehdä hankinnat eri toimialojen tarpeisiin kattavasti yhdellä sopimuksella. Ne helpottavat toimittaja- ja sopimushallintaa sekä kokonaisratkaisujen suunnittelua ja koordinointia.

Laaja tuotevalikoima ja kilpailukykyiset hinnat

Tiera Verkkokaupoissa tuote- ja palveluvalikoima on valmiiksi kilpailutettu ja aina saatavilla jatkuvasti kilpailukykyiseen hintaan. Hinnoittelu perustuu laitetoimittajien ja tukkureiden välillä toteutettavaan reaaliaikaiseen kilpailuun sekä jatkuviin kilpailutuksiin. Toimittajamarginaali on sidottu kiinteisiin kateprosentteihin. Näin saadaan varmistettua edullinen hintataso koko hankintakaudelle.

Verkkokaupoissa on kiinnitetty erityisesti huomiota kilpailukykyisen hinnan säilyttämiseen laajalle tuote- ja palveluvalikoimalle sekä tuotteiden ja palveluiden monipuolisuuteen. Laajojen tuote- ja palveluvalikoimien lisäksi valikoimassa on eri toimialoille räätälöityjä kokonaisratkaisuja.

Tuoteryhmät

Työasemat (pöytäkoneet, kannettavat, Medical PC:t, näytöt) ja tarvikkeet

  Mobiililaitteet (tablet-laitteet ja puhelimet) ja tarvikkeet

  Tulostimet, monitoimilaitteet ja tulostuspalvelut sekä tarvikkeet

  AV-laitteet, -ratkaisut, -kokonaispalvelut ja -tarvikkeet sekä toimialakohtaiset AV-ratkaisut

  Palvelimet, tallennusjärjestelmät ja verkkolaitteet sekä tarvikkeet

Hyvinvointiteknologiat ja niihin kuuluvat tarvikkeet, ratkaisut ja palvelut (vain TVK+)

Opetusteknologiat ja niihin kuuluvat tarvikkeet ja ratkaisut (vain TVK+)

Ohjelmistot, lisenssit ja pilvipalvelut

  Elinkaari- ja asiantuntijapalvelut sekä muut palvelut

Varmista laitteiden saatavuus ja lyhyet toimitusajat

Tiera Verkkokaupoissa käytettävien toimintamallien ansiosta IT-laitteet pystytään toimittamaan asiakkaille muutaman päivän toimitusajalla. Saatavuus ja lyhyet toimitusajat pystytään varmistamaan asiakkaiden ja yhteistyökumppanin kanssa tehtävällä yhteistyöllä mm. laitevakioiden ja hankintaennusteen avulla. Laitteet tilataan maksuttomaan puskurivarastoon Suomeen, josta tilaukset toimitetaan muutamassa päivässä. Asiakas maksaa laitteet vasta vastaanotettuaan toimituksen.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus

Molemmissa Tiera Verkkokauppa -puitesopimuksissa on huomioitu kattavasti vastuullisuuden ja kestävän kehityksen vaateet. Julkisten IT-hankintojen vastuullisuusteemassa puitesopimukset ovat edelläkävijöitä. Kilpailutuksiin sisällytettiin useita kymmeniä vastuullisuus- ja kestävän kehityksen kriteereitä, näistä esimerkkinä toimittajalta vaadittu sertifioitu ympäristö- ja yhteiskuntavastuuohjelma sekä vastuullisten laitteiden valikoima ja saatavuus.

Enemmän kuin pelkkä puitesopimus

Tiera on kilpailuttanut Tiera Verkkokauppa -puitesopimukset omistajiensa käyttöön ja toimii omistaja-asiakkaidensa yhteistyökumppanina koko sopimuskauden ajan.

Tiera huolehtii asiakkaiden ja toimittajakumppani Atean yhteistyön sujuvuudesta ja laadun varmistamisesta sekä kehittää aktiivisesti palvelua yhteistyössä omistaja-asiakkaiden kanssa. Tiera vastaa sopimus- ja toimittajahallinnasta sekä valvoo puitesopimuksien ja kilpailutuksien vaatimusten toteutumista. Lisäksi Tieran ammattitaitoinen ja osaava tiimi pystyy tukemaan ja auttamaan monipuolisesti kaikissa ICT-laitteiden hankintoihin liittyvissä asioissa.

Miksi Tiera Verkkokauppa ja Tiera Verkkokauppa plus?

  • Erittäin kilpailukykyinen hintataso koko sopimuskaudelle.
  • Hyvä saatavuus ja lyhyet toimitusajat (noin 3 päivää) laitteille kilpailutetuin hinnoin.
  • Laaja valikoima (yli 100 sopimustoimittajaa) ja valinnan vapaus asiakkaille.
  • Suunnattu ja räätälöity juuri hyvinvointialueiden ja kuntatoimijoiden käyttöön ja tarpeisiin, kaikki toimialat huomioitu.
  • Huomattavat kustannussäästöt asiakkaille edullisista hinnoista hankintaprosessien tehostamiseen – ei tarvetta omille kilpailutuksille, digitaalinen hankintaprosessi, maksuttomat integraatiot.

Onko sinulla jo tunnukset Tiera Verkkokauppaan? Siirry verkkokauppaan ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Tuija Manninen

Liiketoimintajohtaja, ICT-ratkaisut

Ajankohtaista

Tekoäly sosiaali- ja terveydenhuollossa

SOTE ja virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen

Oppilaitoksien modernit esitystekniikkaratkaisut

Tiera Verkkokauppa -yhteishankinta käynnistyy – hyödynnä Suomen laajinta ICT-laite-, ohjelmisto- ja -palvelusopimusta