Tiera Verkkokauppa on dynaaminen hankintajärjestelmä, joka helpottaa ja tehostaa ICT-laitteiden, -ohjelmistojen ja -palveluiden hankintoja. Suomen kattavin tuote- ja palveluvalikoima on valmiiksi kilpailutettu ja aina saatavilla jatkuvasti kilpailukykyiseen hintaan. Hinnoittelu perustuu laitetoimittajien välillä toteutettavaan reaaliaikaiseen kilpailuun sekä jatkuviin kilpailutuksiin. Verkkokaupassa on kiinnitetty erityisesti huomiota kilpailukykyisen hinnan säilyttämiseen laajalle tuote- ja palveluvalikoimalle sekä tuotteiden ja palveluiden monipuolisuuteen.

Miksi Tiera Verkkokauppa?

  • Kaikki tarvittavat ICT-laitteet ja -palvelut valmiiksi kilpailutettuna.
  • Erikoishinnoittelu, joka voimassa vain ostettaessa Tiera Verkkokaupasta.
  • Lähes 200 000 nimikettä.
  • Valmiit roolipohjaiset kokoonpanot opetus- ja sote-toimialoille sekä tekniseen toimeen.
  • Jokaisessa tuoteryhmässä kaikki keskeiset tuotemerkit edustettuina. Tällä hetkellä yli 90 valmistajaa. Voidaan kilpailuttaa myös uusia tuotteita.
  • Maksuton palvelu, joka on vaivaton ottaa käyttöön.
  • Kunnan ei tarvitse käyttää aikaa ja resursseja työläiden minikilpailutusten toteuttamiseen.
  • Auttaa ICT-palveluiden kokonaisuuden ja hankintojen johtamisessa kattavien raporttien, tilaustietojen ja laiterekisterin ansiosta.
  • Helpottaa laitekantatietojen hallintaa muutostilanteissa.
  • Laitteet voi hankkia myös palveluna.

Helpompaa hankintaa ja hallintaa

Tiera Verkkokauppa on maksuton palvelu. Siihen ei sisälly käyttö- eikä käyttöönottomaksuja. Verkkokauppa on räätälöitävissä asiakaskohtaisesti (näkymä, vakioidut tuotteet, erilaiset käyttöoikeudet käyttäjille, hyväksymiskäytäntö, asset) ja se integroituu Suomessa yleisesti käytössä oleviin tilausjärjestelmiin.

Tiera Verkkokaupan on ottanut käyttöönsä jo yli 300 Tieran omistaja-asiakasta. Palvelu helpottaa merkittävästi ICT-palveluiden kokonaisuuden ja hankintojen johtamista. Kaikki ICT-laitteet ja palvelut ovat saatavissa yhdellä sopimuksella, mikä helpottaa toimittaja- ja sopimushallintaa sekä kokonaisratkaisujen suunnittelua ja koordinointia.

Tiera Verkkokauppa yhdistää kaikkia Tieran palveluita. Sen kautta on hankittavissa suoraan kaikkia palveluja tukevat laitteet ja ratkaisut, kuten esimerkiksi sivistystoimen mobiilin luokkahuoneen ratkaisut, Virtual reality (VR)-, robotiikka-, 3D- sekä AV-laitteet.

Näin asiakkaamme hyödyntävät Tiera Verkkokauppaa

Lue Tiera Verkkokaupan asiakastarinoista miten omistaja-asiakkaamme hyödyntävät palvelua ja kehittävät näin toimintaansa >>

Osallistu Tiera Verkkokaupan webinaareihin

Tiera Verkkokaupan tapahtumat löydät yhteistyökumppanimme Atean sivuilta kootusti. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>