Tiera

Tiera tukee kuntien ja hyvinvointialueiden arkea sekä toiminnan ja palveluiden kehittämistä

Tieran palvelualueet

Kunnissa, kaupungeissa ja erilaisissa kuntaorganisaatioissa mietitään aktiivisesti toiminnan ja palveluiden kehittämistä sekä digitalisaation mahdollisuuksia. Uusilla hyvinvointialueilla on ajankohtaista toiminnan käynnistämisen ja palveluiden jatkuvuuden varmistaminen.

Omistaja-asiakkaanamme saat käyttöösi valmiiksi kilpailutetut, laadukkaat ja tuotteistetut ICT-palvelut, digiratkaisut sekä asiantuntijapalvelut sujuvan arjen sekä toiminnan ja palveluiden kehittämisen tueksi. Rakennetaan yhdessä tulevaisuuden kunta- ja hyvinvointipalvelut!

Tiera Digius

Palvelualustan kautta kunnat ja tulevat hyvinvointialueet voivat tarjota kuntalaisille parhaat palvelut, vahvistaa samalla oman alueensa elinkeinoelämän mahdollisuuksia sekä lisätä elinvoimaisuutta ja kilpailukykyä

ICT-ulkoistuspalvelut

Varmista ICT:n rooli organisaation strategisten tavoitteiden saavuttamisessa ulkoistamalla IT-toiminnot ICT-palveluihin erikoistuneelle inhouse-toimijalle.

Järjestämisen ja johtamisen järjestelmät

Toiminnanohjausjärjestelmä on palveluiden järjestämisen ja johtamisen keskeinen työkalu, joka tukee päivittäistä päätöksentekoa ja parantaa tiedonkulkua.

Hallinnon palvelut

Hallinnon digitalisointi automatisoi, nopeuttaa ja helpottaa julkisen hallinnon tiedon käsittelyä ja päätöksenteon prosesseja.

SOTE-palvelut

Käynnissä olevat muutokset vaativat laajaa toiminnan ja ICT:n suunnittelua. Tieran valmiit sote-ratkaisut ja asiantuntijat tukevat kuntia toiminnan muutoksessa ja auttavat sote-valmisteluissa.

Kasvatuksen ja opetuksen palvelut

Digitaaliset oppimisen palvelut helpottavat opetussuunnitelmien toteuttamista ja tukevat tulevaisuuden oppimista.

ICT-ratkaisut

ICT-ratkaisut helpottavat ja tehostavat organisaatioiden toimintaa ja skaalautuvat tarpeiden mukaan. Palvelut tuovat päivittäiset työkalut niin ICT-yksiköiden kuin koko organisaatioiden käyttöön.

Tiera Verkkokauppa

Tiera Verkkokauppa on joustava hankintakanava, josta saat kaikki tarvittavat ICT-laitteet, -ohjelmistot ja -palvelut valmiiksi kilpailutettuna kilpailukykyiseen hintaan.

Smart City

Älykkäät ja käyttäjäystävälliset sekä helposti saavutettavat Smart City -palvelut mahdollistavat sujuvan arjen asukkaille, yrityksille ja muille organisaatioille.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluiden kautta saat avuksi tietohallinnon ja muutosjohtamisen ammattilaisia, jotka tukevat organisaatiosi toimintaa ja sen kehittämistä.

Etkö löytänyt sopivaa palvelua?
Jätä yhteydenottopyyntö, niin ratkotaan asiaa yhdessä.

Tieran omistajaksi?

Olemme 390 kuntaorganisaation omistama yritys. Inhouse-toimintamallimme mahdollistaa suorahankinnat Tieralta. Omistaja-asiakkaamme hyötyvät sekä yhteisestä ostovoimasta että kehitystyöstä.

Pysy kartalla Tieran uutisista ja tulevista tapahtumista, tilaa uutiskirjeemme!