Tiera Assi

SaaS-pohjainen automatisoitu asiakaspalvelu

Tieran Automatisoitu asiakaspalvelu Tiera Assi on SaaS -mallilla toteutettu tekoälypohjainen palvelu, joka vastaa käyttäjien kysymyksiin ja tiedusteluihin automaattisesti sekä toimialariippumattomasti. Palvelu sopii niin kuntiin kuin hyvinvointialueidenkin tarpeisiin palvelemaan kuntalaisia.

Tiesitkö, että 40% kaikista kunnalle saapuvista kysymyksistä tapahtuu aukioloaikojen ulkopuolella?

Tiera Assi toimii vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja tarjoaa palveluitaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ratkaisu on käytettävissä niin tietokoneella kuin mobiililaitteella, ja ratkaisuun on luotu valmiita aihekirjastoja kuntapalveluille.

Tilaa demoesitely Assista

Ensiasteen asiakaskontaktien siirtäminen 24/7 toimivalle chatbotille vapauttaa henkilöstöresursseja tarjoten samalla luotettavan tavan automatisoida suuren määrän usein toistuvia asiakaspalvelutilanteita.

Tiera Assi toimii myös oman organisaation sisäisessä käytössä. Organisaatioille on ominaista, että kysymyksiä tulee hyvin laajasti eri aihealueista, mutta skaalautuvan teknologian ansiosta Assi osaa palvella eri aihealueisiin liittyen. Lisäksi ratkaisu osaa valita palvelukielen automaattisesti asiakkaan kysymyksen perusteella käytössä olevien palvelukielten joukosta.

Hyödyt kunnalle ja kuntalaiselle

Tiera Assia kehitetään kuntayhteisessä ekosysteemissä, jossa sama automatisoidun asiakaspalvelun ratkaisu on käytettävissä usealle kunnalle samanaikaisesti. Tiera Assiin on luotu runsaasti valmista aihekirjastoa kuntapalveluille, minkä ansiosta kunta pääsee nauttimaan automaation hedelmistä viikon käyttöönoton jälkeen.

Jatkuvaa oppimista hyödyntävä, keskusteleva tekoälyratkaisu tulkitsee kuntalaisen tiedontarpeen nopeasti ja hakee järjestelmän vastauskirjastosta käyttäjän tarvetta palvelevan vastauksen.

Asiakaskontaktien siirtäminen Tiera Assille ensikontaktoinnissa antaa mahdollisuuden oman henkilöstön kehittämiseen samalla helpottaen heidän työtään kuntalaisten asioiden käsittelyssä. Palvelun kautta laatuun on entistä enemmän mahdollista kiinnittää huomiota, kun resursseja vapautuu palveluiden kehittämiseen.

Kunnan tarjoaman palvelun laatu ja työn tuottavuus kokonaisuudessaan paranee. Tiera Assi mahdollistaa organisaatioiden asiakasymmärryksen kasvattamisen tarjoamalla reaaliaikaista tietoa käydyistä keskusteluista. Näin esimerkiksi palvelusivustoista vastaavat henkilöt kuntaorganisaatioissa pystyvät ymmärtämään paremmin, millaisista asioista kuntalaiset tarvitsevat tietoa ja millaisia palvelutarpeita kuntalaisilla on.

Tutustu myös täydentäviin palveluihin

Tiera Paikkatietopalvelut

Tietoturvapalvelut

Asiantuntijapalvelut

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

Tomi Cavenius

Ratkaisupäällikkö