Tiera

Tiera 365

Modernit ratkaisut digitaaliseen työympäristöön

Tiera 365 (ent. Tiera Toimisto) on kuntatoimijoiden käyttöön kilpailutettu nykyaikainen, reaaliaikainen sekä tietoturvallinen ohjelmistokokonaisuus, johon kuuluvat Microsoftin M365 -tuotevalikoiman lisäksi markkinoiden johtavat tietoturvallisen viestinnän ratkaisut (Tiera Turva).

Kun työelämä muuttuu aiempaa enemmän aika-, paikka- sekä välineriippumattomaksi, myös kuntaorganisaatioissa tarvitaan jokaiseen työrooliin ja digitaaliseen työympäristöön soveltuvat työvälineet ja ohjelmistot. Ihmisten välisestä kommunikaatiosta tulee koko ajan dynaamisempaa ja sähköposti on muuttumassa taustajärjestelmäksi. Tiera 365:n avulla kuntaorganisaatiot voivat helposti määrittää eri henkilöille ja rooleille sopivat työkalut sekä palvelut, ja välttää näin mm. tarpeettomat lisenssikulut.

Asiantuntijapalvelut auttavat hyödyntämään palveluiden koko potentiaalin

Microsoftin ratkaisut kehittyvät ja uudistuvat nopeaa vauhtia. Tiera tarjoaa yhdessä toimittajakumppaneidensa Atean ja Innofactorin kanssa monipuolisia ja tuotteistettuja asiantuntijapalveluita, jotka auttavat hyödyntämään kuntia koko Microsoft-palvelukokonaisuuden potentiaalin omassa organisaatiossa.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

Marko Toiminen

Ratkaisupäällikkö