Tiera

Tiera 365

Modernit ratkaisut digitaaliseen työympäristöön

Tiera 365 on kuntatoimijoiden käyttöön kilpailutettu nykyaikainen, reaaliaikainen sekä tietoturvallinen ohjelmistokokonaisuus, johon kuuluvat Microsoftin CSP-tuotteet, Microsoft 365 ja Dynamics 365 -palvelut.

Kun työelämä muuttuu aiempaa enemmän aika-, paikka- sekä välineriippumattomaksi, myös kuntaorganisaatioissa tarvitaan jokaiseen työrooliin ja digitaaliseen työympäristöön soveltuvat työvälineet ja ohjelmistot. Ihmisten välisestä kommunikaatiosta tulee koko ajan dynaamisempaa ja sähköposti on muuttumassa taustajärjestelmäksi. Tiera 365:n avulla kuntaorganisaatiot voivat helposti määrittää eri henkilöille ja rooleille sopivat työkalut sekä palvelut, ja välttää näin mm. tarpeettomat lisenssikulut.

Asiantuntijapalvelut auttavat hyödyntämään palveluiden koko potentiaalin

Kilpailutamme vuoden 2022 aikana lisenssit ja palvelut uudestaan omistaja-asiakkaille. Kerromme vuodenvaihteessa lisää uusista lisensseistä ja palveluista.

Microsoftin ratkaisut kehittyvät ja uudistuvat nopeaa vauhtia. Tiera tarjoaa yhdessä toimittajakumppaneidensa Atean ja Innofactorin kanssa monipuolisia ja tuotteistettuja asiantuntijapalveluita, jotka auttavat hyödyntämään kuntia koko Microsoft-palvelukokonaisuuden potentiaalin omassa organisaatiossa. Tiera 365 -palveluun kuuluu:

  • Microsoftin CSP-lisenssit
  • Microsoft M365 -asiantuntija- ja koulutuspalvelut
  • Dynamics 365 -asiantuntija- ja koulutuspalvelut

Kilpailutamme Tiera 365 -palvelua. Kerromme lisää vuodenvaihteessa.

Marko Toiminen

Ratkaisupäällikkö