Tiera Digius

Digitalisoi ja yhdenmukaistaa kuntien palveluprosesseja

Tiera Digiuksen ja siihen liittyvän toimintamallin avulla voidaan digitalisoida, automatisoida ja yhdenmukaistaa kunnan palveluprosesseja nopeasti palvelu kerrallaan. Sen avulla kuntalaisille voidaan tarjota parempaa palvelua ja kunnan työntekijöiden arki helpottuu.

Lopputuloksena syntyy helppokäyttöisiä sähköisiä palveluita kuntalaisille. Palveluita ja prosesseja voidaan digitalisoida osissa, ja toteutus sekä testaus tapahtuvat samanaikaisesti.

Palveluprosessi kerrallaan kuntoon

Toimialariippumaton ratkaisu sekä ketterä kehitysmalli perustuvat työtapaan, jossa kunnan palveluiden ammattilaiset ja digitaalisten palveluiden kehitystiimi työskentelevät yhdessä.

Parityöskentelyssä palveluiden asiantuntijat tekevät toiminnallisuuksien ja prosessien määrittelyt, jotka toteutetaan osaksi ratkaisua ja voidaan testata reaaliajassa työn edetessä. Yhdessä kehittäessä asiakas näkee heti lopputuloksen ja voi antaa välittömästi palautetta, joten työ etenee nopeasti.

Tiera Digius on joustava ja palveluprosesseja voidaan muokata tarpeiden mukaisesti. Kun palveluita automatisoidaan, kuntalaiset saavat parempaa palvelua ja kunnan työntekijät vapautuvat toistuvista rutiinitöistä. Automaatio parantaa myös kunnan palveluiden kustannustehokkuutta.

Tiera Digius hyödyntää integraatiopalvelun kautta kansallisia palveluita kuten Suomi.fi ja digitaalinen väestötietojärjestelmä. Tunnistamisessa hyödynnetään alustalla olevaa identiteetinhallintaa, jonka avulla kuntalaisten asiointi mahdollistetaan esimerkiksi vahvan tunnistautumisen kanssa.

Lue lisää Tiera Digiuksesta täältä >>

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

Jouni Kilpi

Liiketoimintajohtaja, Omat ratkaisut