Tiera

Smart City

Ratkaisuja kuntatoimijoiden kaupunkikehitykseen

Smart City on digitalisoitunut kehittyvä, inhimillinen ja kestävä verkostoitunut elinympäristö, jossa käyttäjäystävälliset, helposti saavutettavat palvelut mahdollistavat sujuvan arjen asukkaille, yrityksille ja muille organisaatioille.

Perinteisesti älykaupunkisuunnitelmat ovat keskittyneet tekemään kaupungin infrastruktuurista älykästä ja tehokasta, eikä asukkaita ole otettu huomioon. Trendi on kuitenkin muuttumassa maailmalla. Ihminen ja asukas on modernin kaupunkisuunnittelun keskiössä. Tällä hetkellä monien kaupunkien kehitysstrategioissa ympäri maailman korostetaan, että älykkäässä kaupungissa asukkaiden on oltava onnellisia.

Teknologialla on paikkansa kaupungin älykkyyden ja onnellisuuden luomisessa. Tiedolla johtamisen teknologioilla, hyödyntäen IoT:ta, sensoreita, tekoälyratkaisuja ynnä muuta, voidaan parantaa ihmisten elämänlaatua näkymättömästi ja tehokkaasti terveydenhuollon, ympäristön, hiilineutraalisuuden, liikkuvuuden, koulutuksen, vapaa-ajan ja turvallisuuden osa-alueilla ja siten edistää onnellisuutta.

Tieran tavoite on tuottaa ICT- ja digiratkaisuja asiakasomistajiemme älykkään kaupungin hankkeisiin. Smart City palveluvalikoimamme laajentuu vuoden 2021 aikana.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Kai Pousi

Liiketoimintapäällikkö, Smart City -ratkaisut

Tutustu palveluihin

Tiera Assi - Automatisoitu Asiakaspalvelu ikoni

Tiera Assi – Automatisoitu Asiakaspalvelu

Tiera Assi on SaaS -mallilla toteutettu tekoälypohjainen chatbot-palvelu, joka vastaa käyttäjien kysymyksiin ja tiedusteluihin automaattisesti helpottaen asiakaspalvelun työtä.

Rakennetun ympäristön kokonaisratkaisu ikoni

Rakennetun ympäristön kokonaisratkaisu

Palvelu kuntien rakennetun ympäristön tiedonhallinnan sekä kaupunkisuunnittelun ja kaavoituksen järjestelmäkokonaisuutena yhdistää tiedot saman järjestelmän alle nopeuttaen prosesseja ja työskentelyä.

Tiera Tietopalvelut ikoni

Tiera Tietopalvelut

Tietopalveluiden avulla tehostetaan kuntatoimijoiden prosesseja analysoimalla muunmuassa asukkaita, katuja, tieverkostoja ja rakennuksia paikka- ja sijaintitiedon avulla.

Tietoturvapalvelut ikoni

Tietoturvapalvelut

Tietoturvapalveluiden kokonaisuus auttaa kuntatoimijoiden palveluympäristöön kohdistuvien tietoturvauhkien torjunnassa ja turvallisuuden kehittämisessä. Kokonaisuuteen kuuluu myös kyberturvaharjoittelu.

Lupapiste ikoni

Lupapiste

Lupapiste on sähköinen asiointipalvelu rakennetun ympäristön sähköiseen lupa-asiointiin hankkeen kaikille osapuolille: kuntatoimijoille sekä kuntalaisille ja yrityksille.

Sähköinen ovenavaus ikoni

Sähköinen ovenavaus

Räätälöity lukitusjärjestelmä, joka mahdollistaa kulkuoikeuksien ajantasaisen hallinnan ja lisää turvallisuutta kustannustehokkaasti.