Smart City

Ratkaisuja kuntatoimijoiden kaupunkikehitykseen

Smart City on digitalisoitunut, kehittyvä, inhimillinen, kestävä ja verkostoitunut elinympäristö. Älykkäässä kaupungissa käyttäjäystävälliset ja helposti saavutettavat palvelut mahdollistavat sujuvan arjen asukkaille, yrityksille ja muille organisaatioille.

Perinteisesti älykaupunkisuunnitelmat ovat keskittyneet tekemään kaupungin infrastruktuurista älykästä ja tehokasta, eikä asukkaita ole otettu huomioon. Trendi on kuitenkin muuttumassa maailmalla. Ihminen ja asukas ovat modernin kaupunkisuunnittelun keskiössä. Tällä hetkellä monien kaupunkien kehitysstrategioissa ympäri maailman korostetaan, että älykkäässä kaupungissa asukkaiden on oltava onnellisia.

Teknologialla on paikkansa kaupungin älykkyyden ja onnellisuuden luomisessa. Tiedolla johtamisen teknologioilla ja IoT:ta, sensoreita, tekoälyratkaisuja ynnä muuta hyödyntäen voidaan parantaa ihmisten elämänlaatua näkymättömästi ja tehokkaasti terveydenhuollon, ympäristön, hiilineutraalisuuden, liikkuvuuden, koulutuksen, vapaa-ajan ja turvallisuuden osa-alueilla ja siten edistää onnellisuutta.

Tieran tavoite on tuottaa ICT- ja digiratkaisuja asiakasomistajiemme älykkään kaupungin hankkeisiin. Smart City -palveluvalikoimamme on juuri laajentunut Tiera RPA ohjelmistorobotiikka -palvelulla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Kai Pousi

Liiketoimintajohtaja, Smart City -ratkaisut

Tutustu palveluihin

Tiera Assi - Automatisoitu Asiakaspalvelu ikoni

Tiera Assi – Automatisoitu Asiakaspalvelu

Tiera Assi on SaaS -mallilla toteutettu tekoälypohjainen chatbot-palvelu, joka vastaa käyttäjien kysymyksiin ja tiedusteluihin automaattisesti helpottaen asiakaspalvelun työtä.

Tiera City - Rakennetun ympäristön kokonaisratkaisu ikoni

Tiera City – Rakennetun ympäristön kokonaisratkaisu

Palvelu kuntien rakennetun ympäristön tiedonhallinnan sekä kaupunkisuunnittelun ja kaavoituksen järjestelmäkokonaisuutena yhdistää tiedot saman järjestelmän alle nopeuttaen prosesseja ja työskentelyä.

Tiera Paikkatietopalvelut ikoni

Tiera Paikkatietopalvelut

Tiera Paikkatietopalveluiden avulla tehostetaan kuntien prosesseja analysoimalla muunmuassa asukkaita, katuja, tieverkostoja ja rakennuksia paikka- ja sijaintitiedon avulla.

Tiera RPA robotiikka ikoni

Tiera RPA robotiikka

Avoimen lähdekoodin palvelu, joka on ISO27001 -sertifioitu 100 % RaaS-palvelu konsernitason korkean käytettävyyden ja tietoturvan automaatio- ja tekoälypalveluiden toimittamiseen.

Kyberturvapalvelut ikoni

Kyberturvapalvelut

Tiera Kyberturvapalvelut sisältävät kattavan valikoiman tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Palvelukokonaisuus on suunniteltu auttamaan digitaaliseen palveluympäristöön kohdistuvien kyberuhkien torjunnassa ja turvallisuuden kehittämisessä.

Lupapiste ikoni

Lupapiste

Lupapiste on sähköinen asiointipalvelu rakennetun ympäristön sähköiseen lupa-asiointiin hankkeen kaikille osapuolille: kuntatoimijoille sekä kuntalaisille ja yrityksille.

Tiera Seesam - avaimeton ovenavaus ikoni

Tiera Seesam – avaimeton ovenavaus

Räätälöity lukitusjärjestelmä, joka mahdollistaa kulkuoikeuksien ajantasaisen hallinnan ja lisää turvallisuutta kustannustehokkaasti.