2.2.2022

Valmiiksi kilpailutetut M365-palvelut nopeuttavat hyvinvointialueiden toiminnan käynnistämistä

Länsi-Uudenmaan sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueet hyödyntävät Tieran valmiiksi kilpailuttamia ICT-ratkaisuja toiminnan käynnistämiseen alueilla.

– Toimitamme Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella aluehallinnon tarvitsemat Microsoft 365 -lisenssit ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella koko organisaation M365-käyttäjälisenssit, kertoo Tieran myyntijohtaja Arja Fodstad.

Tiera on kilpailuttanut omistaja-asiakkaidensa käyttöön kattavat Microsoft 365 -palvelut, jotka tukevat uusien hyvinvointialueiden nopeaa rakentamista ja toiminnan käynnistämistä.

– Hyvinvointialueilla valmistelutyöt ovat hyvässä vauhdissa ja maaliskuun alussa aloittavat uudet aluevaltuutetut. Organisaatiot tarvitsevat käyttöönsä modernia ja digitaalista tietotyötä tukevat ratkaisut ja me pystymme siinä omistaja-asiakkaitamme auttamaan, jatkaa Tieran ratkaisupäällikkö Marko Toiminen.

Tiera tarjoaa asiakkailleen yhdessä toimittajakumppaneidensa Atean ja Innofactorin kanssa monipuolisia ja tuotteistettuja asiantuntijapalveluita, jotka auttavat hyödyntämään koko Microsoft-tuotteiden potentiaalin omassa organisaatiossa.

– Hyvinvointialueilla tullaan tarvitsemaan uusiin työkaluihin ja -ympäristöihin liittyvää koulutus- ja tukipalvelua, kun uudet organisaatiot ja henkilöstö aloittaa työnsä. Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat myös valmiiksi kilpailutetut asiantuntijapalvelut, Toiminen lisää.

Arja Fodstad

Asiakasjohtaja – Ahvenanmaa, Uusimaa

Marko Toiminen

Ratkaisupäällikkö