Tiera

Mobiililaitehallinta

Mobiililaitteiden tehokas elinkaaren hallinta

Tiera Mobiililaitehallinta on kuntaorganisaatioiden käyttöön suunniteltu palvelu, joka mahdollistaa mobiililaitteiden tehokkaan elinkaaren hallinnan. Tiera vastaa sopimuksessa määriteltyjen mobiililaitteiden käyttöönotoista, ylläpidosta ja päivityksistä sekä tarjoaa loppukäyttäjille heidän tarvitsemansa tuen järjestelmänhallintaratkaisun kautta.

Mobiililaitehallinnan piiriin kuuluvat iOS- ja Android-laitteet.

Palvelun avulla kuntaorganisaatiolla on näkyvyys mobiililaitteidensa tilaan, teknisiin tietoihin sekä sovellusten hallintaan ja inventointiin. Palvelu auttaa varmistamaan laitteiden tietoturvallisuuden ja mahdollistaa esimerkiksi varastettujen tai kadonneiden laitteiden etälukituksen ja -tyhjennyksen, sekä erilaisten laiteasetusten etäjakelun.

Miksi Tiera Mobiililaitehallinta?

  • Mahdollistaa mobiililaitteiden hallinnan
  • Tuo organisaation laitekannan näkyville, jopa yksikkö- tai toimipistekohtaisesti
  • Tehostaa laitehallintaa
  • Nopeuttaa laitteiden käyttöönottoa
  • Vapauttaa kuntaorganisaation omia resursseja ja tuo kustannussäästöjä
  • Loppu- ja pääkäyttäjätuki (itsepalveluportaali)
  • Helposti skaalautuva pilvipalvelu
  • Monipuoliset asiantuntijapalvelut

Palvelu on käytettävissä osana kuntaorganisaation omaa tuki- ja päätelaitepalveluita tai Tieran ICT-palveluiden kokonaisuutta. Tiera tarjoaa palvelun tueksi monipuolisia asiantuntijapalveluita mobiililaitehallintaan liittyvien teknisten asioiden toteuttamiseen.

Tieran Mobiililaitehallinnan piirissä on jo n. 10 000 laitetta kuntaorganisaatioiden eri toimialoilla, kuten sote- ja hyvinvointipalveluissa sekä opetuksen toimialla.

Varaa aika palvelun demoon

Haluatko tutustua tarkemmin palveluun? Tunnin demoajan varaamalla saat kokonaiskuvan palvelusta ja sen hyödyistä juuri teidän organisaatiolla. Demoajan voit varata oman alueesi asiakasvastaavan kautta.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

Jyri Lehtonen

Liiketoimintajohtaja, ICT-ulkoistuspalvelut