18.11.2021 klo 08.15

Vauhtia ICT-valmisteluun – valmiiksi kilpailutetuilla ratkaisuilla

ICT-vastuuvalmistelijat ovat muiden hyvinvointialueiden vastuuvalmistelijoiden ohella toteuttamassa erityisen kiireisessä aikataulussa yhtä Suomen kuntakentän suurimmista rakenneuudistuksista. ICT-palvelut ovat kriittisessä roolissa, kun uudet hyvinvointialueet aloittavat toimintansa 2023 – niin organisaation toiminnan kuin palvelujen järjestämisen näkökulmasta.

Tule kuulemaan 18.11. klo 8.15–9.00 TieraCafé-webinaariin, miten voit helpottaa ICT-valmistelutyötä ja toiminnan käynnistämistä valmiiksi kilpailutettujen ratkaisuiden avulla.

Tiera on kuntien ja hyvinvointialueiden omistama inhouse-yhtiö, jonka laaja, valmiiksi kilpailutettu palveluportfolio auttaa niin toiminnan käynnistämisessä kuin toiminnan ja palveluiden jatkuvuuden turvaamisessa.

Tule kuulemaan lisää miten.:

Hyödyntämällä valmiiksi kilpailutettuja, toiminnan käynnistämisen ja palveluiden jatkuvuuden kannalta keskeisiä ICT-palveluita ja -ratkaisuja, saat kaivattua vauhtia valmisteluun. Apunasi ovat myös kattavat asiantuntijapalvelumme!

Ilmoittaudu webinaariin 17.11. mennessä tästä >>

Webinaari on suunnattu hyvinvointialueiden vastuuvalmistelijoille ja se järjestetään Teams-kokouksena. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Lämpimästi tervetuloa!