Asiakastarinat

Olemme tiiviisti mukana asiakkaidemme arjessa ja toiminnan kehittämisessä. Lue miten kunnat, kaupungit ja hyvinvointialueet ovat kehittäneet omaa toimintaansa ja palveluitaan Tieran avulla.

PSOP mahdollistaa valinnanvapauden toteuttamisen Päijät-Hämeessä

Parasta palvelua -toimintamalli ja sitä tukeva palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä tukee PHHYKY:n strategiaa asiakkaiden valinnanvapauden toteuttamiseksi.

PSOP tuo työkaluja tiedolla johtamisen tueksi

Oulussa on huomattu palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän soveltuvan erityisen hyvin palveluihin, joissa asiakkailla on käytössään henkilökohtaisen budjetin kaltainen malli.

PSOP tehostaa varhaiskasvatuspalveluiden järjestämistä

Kajaani hyödyntää PSOP-järjestelmää yksityisissä varhaiskasvatuspalveluissa. Satojen perheiden asioiden hoitaminen edellyttää järjestelmältä ennen kaikkea luotettavuutta.

PSOP tehostaa palveluiden hallinnointia

Helsingin kaupunki pääsi eroon valtavasta määrästä laskujen tulostelua, skannaamista ja tarkistelua, kun henkilökohtaisen avun hallinnointi siirrettiin PSOP-järjestelmään.

Turku laajentaa palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän käyttöä

Turussa on todettu PSOP-järjestelmän vähentävän merkittävästi papereiden käsittelyä. Totutteluvaiheen jälkeen sekä kaupungin työntekijät että palveluntuottajat tykkäävät käyttää järjestelmää.

Tieran Käyttäjäpalvelut tehostavat työntekoa Turussa

Tiera Käyttäjäpalvelut tuovat vakautta ja sujuvuutta laitteiden ja tietovirtojen hallintaan. Turussa siirryttiin resurssipohjaisesta sopimuksesta käyttäjäpalvelu-sopimukseen syksyllä 2016.

Palvelunhallinta suoraviivaistaa palveluprosesseja

Sujuvat ICT-palvelunhallintajärjestelmät ovat keskeinen elementti kuntien muuttuviin tehtäväalueisiin ja haasteisiin vastaamisessa.

Tieran Pilvipalvelut tuo kustannussäästöjä ja toimintavarmuutta

Palvelinten hallinta- ja valvontapalvelujen tilaaminen Tieralta lisää järjestelmien toimintavarmuutta.

Infra-ulkoistuksella resursseja toiminnan kehittämiseen

Infrapalvelujen kokonaisulkoistus vapauttaa kunnan resursseja tietohallinnon kehittämiseen ja tasaistaa palvelutuotannon laatua. Vihti, Karkkila ja Karviainen ovat ulkoistaneet kaikki infrapalvelunsa.