Tiera mukana Educa-messuilla 27.-28.1.2017

Kuntien Tiera Oy:n kasvatuksen ja opetuksen palveluvalikoima on ainutlaatuinen yhdistelmä moderneja työkaluja sivistystoimen käyttöön. Valikoima kattaa ratkaisut varhaiskasvatuksesta oppilashuoltoon sekä opetuksen ja oppimisen digitalisointiin.

Tieran varhaiskasvatuksen palvelukokonaisuus on moderni, digitaalinen toiminnanohjausratkaisu, joka yhdistää huoltajat ja päivähoidon hallinnon yhteisen reaaliaikaisen hoitotiedon ja viestintäkanavan äärelle. Ratkaisu on kattava kokonaisuus, jolla voidaan korvata kunnan nykyinen taustajärjestelmä kokonaisuudessaan.

Tieran opetuspalvelut on suunniteltu tukemaan nimenomaisesti koulujen opetusta ja oppimista digitaalisin keinoin, mutta sisältää ratkaisut myös opetusta laajemmin oppilashuoltoon. Opetusympäristön taustajärjestelmänä Tiera Oppilashuollon rekisterisovellus on helppokäyttöinen palvelu, joka auttaa oppilaan asioiden käsittelyä moniammatillisissa tiimeissä, uuden oppilashuoltolain vaatimusten mukaisesti.

Muutaman vuoden markkinoilla ollut hankintakanava Edustore on laajentunut jo puoleen Suomen kunnista. Tänään Edustoressa on tarjolla lähes 600 erilaista oppimateriaaliratkaisua kolmeltakymmeneltä toimittajalta. Palvelu on täysin ainutlaatuinen: opettajat ja oppilaat saavat sähköiset sisällöt käyttöönsä joustavasti, hallitusti ja valmiiksi kilpailutettuina. Edustore, sähköisten oppimateriaalien verkkokauppa on suunniteltu peruskoulujen ja toisen asteen oppilaitosten käyttöön.

Edison on kuntien opetustoimen ammattilaisten yhteistyössä kehittämä digitaalinen työpöytä- ja oppimisympäristöpalvelu. Päätelaiteriippumaton oppimisalusta on kaksikielinen (suomi ja ruotsi) ja se soveltuu käytettäväksi aina esiopetuksesta lukioon asti. Palvelu on täysin kotimainen ja sitä kehitetään edelleen yhdessä käyttäjäkuntien kanssa. Vuoden 2016 aikana Edisonin käyttäjämäärä kaksinkertaistui, ja viimeisimpänä liittyjänä palvelun otti käyttöön Lahti.

Tiera Verkkokauppa laajentui ensimmäisen käyttöönottovuoden aikana jo kolmannekseen Suomen kunnista. Kasvun taustalla oli erityisesti oppilaitoksille valmiiksi tuotteistetut ja kilpailutetut it-laitteet ja -ratkaisut. Tiera Verkkokauppa tukee kasvatuksen ja opetuksen palvelutarjoamaa huomioiden digitaalisen toimintaympäristön laitevaatimukset.

Tiera on mukana Educa-messuilla 27.-28.1.2017 Helsingin Messukeskuksessa osastolla 6 p 50. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme.

Lisätietoja:

Liiketoimintapäällikkö Tuija Manninen
tuija.manninen(a)tiera.fi / 044 040 4217