28.01.2022 klo 08.30

Tehokkuutta sopimustenhallintaan sähköisellä allekirjoituksella

Erilaisia sopimuksia allekirjoitetaan merkittäviä määriä kuntaorganisaatioissa, ja yksi sopimus tarkoittaa aina myös useamman ihmisen työaikaa ja erilaisia manuaalisia työvaiheita.

Haluatko hoitaa sopimusten allekirjoitukset ja hallinnan helposti, nopeasti ja tietoturvallisesti, ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta?

Tiera on kilpailuttanut asiakkaidensa käyttöön osana Tiera Turva -palvelukokonaisuutta erittäin kilpailukykyisen sähköisen allekirjoituksen palvelun. Palvelun avulla dokumenttien allekirjoitus hoituu nopeasti ja turvallisesti. Palvelu nopeuttaa merkittävästi asioiden käsittelyä sekä helpottaa asiakkaiden ja henkilökunnan työtä.

Tule kuulemaan pe 28.1. klo 8.30 järjestettävään webinaariin miten valmiiksi kilpailutettu ja helposti käyttöönotettava palvelu tehostaa myös teidän organisaation sopimustenhallintaa ja allekirjoittamista!

Webinaarissa esittelemme ja demoamme sähköisen allekirjoituksen palvelua, jonka arvioitu vaikuttavuushyöty on 60-80 € per sähköisesti allekirjoitettu dokumentti.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kuntaorganisaatioiden hallinnon, talouden ja tietohallinnon päättäjille. Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan päivää ennen tilaisuutta.

Lue miten sähköinen allekirjoitus tehostaa sopimushallintaa ja

ilmoittaudu tilaisuuteen tästä 27.1. klo 14 mennessä >>