kesäkuu 2021

Tiera Turvan sähköinen allekirjoitus tuo tehokkuutta sopimusten hallintaan


Tiera Turva -palvelukokonaisuus tuo kuntatoimijoiden käyttöön markkinoiden johtavat tietoturvallisen viestinnän ratkaisut valmiiksi kilpailutettuna.

Palvelukokonaisuus sisältää:

• Salattu sähköposti

• Sähköinen allekirjoitus

• Salattu työtila

• Salattu lomake

– Markkinoilla on useita sähköisen allekirjoituksen palveluita, mutta kuntatoimijoille kilpailuttamamme ratkaisu on monestakin näkökulmasta erittäin kilpailukykyinen, sanoo Tieran ratkaisupäällikkö Sanna Winter.

– Palvelussamme on selkeä ja ennustettava hinnoittelu. Se ei perustu tehtävien allekirjoituksien määrään, vaan veloitusperusteena on yksi allekirjoitusprosessi, joka voi sisältää useita allekirjoittajia ja dokumentteja.

Tieturvallisuutta lisää se, että allekirjoitettavia dokumentteja ei tallenneta mihinkään portaaliin tms., vaan dokumentit toimitetaan kaikille allekirjoitusprosessiin osallistuville sähköpostilla ja allekirjoittajat tunnistautuvat henkilökohtaisen vahvan tunnistautumisen avulla.

– Tämä lisää tietoturvan lisäksi käytön helppoutta. Allekirjoittajien ei tarvitse Tiera Turva -palvelun avulla kirjautua mihinkään kolmannen osapuolen sivustolle tai portaaliin, vaan prosessi hoidetaan sähköpostilla ja selainkäyttöliittymällä.

Allekirjoitusprosessiin voidaan liittää varsinaisen allekirjoitettavan dokumentin lisäksi liitteitä. Liitteet voidaan lisätä allekirjoitettavaksi tai niin, että liitteen kulkevat prosessin mukana ilman että niitä verifioidaan allekirjoituksella.

– Palvelu on erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen ja todistetusti säästää merkittävästi työntekijöiden aikaa, kun allekirjoitettavat dokumentit kulkevat sähköisesti läpi koko allekirjoitusprosessin ja ovat myös siirrettävissä suoraan taustajärjestelmiin. Manuaaliset työvaiheet poistuvat ja postituksen tarve poistuvat.

Haluatko kuulla tai tutustua palveluun tarkemmin?
Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää.