29.4.2022

Tilaa kausi- ja kesätyöntekijöiden M365-lisenssit edullisempaan hintaan – 31.5. mennessä!


Microsoftin lisensointimalli muuttui vuoden 2022 alussa ja käytössä on nyt kaksi eri lisenssityyppiä.

Suurin osa Tiera 365 -asiakkaista hyödyntää vuosisopimuksella olevia lisenssejä, jolloin lisenssimäärää ei voi laskea vuoden aikana. Lisäksi on tarjolla kuukauden mittaiset sopimukset, jossa muutoksia voi tehdä ketterämmin kuukausittain.

Kustannustehokkainta on hankkia vakituisille työntekijöille vuoden mittaiset lisenssit ja kausityöntekijöille esimerkiksi yhden kuukauden sopimukset, jolloin organisaatio maksaa vain käytössä olevista lisensseistä.

Lue miten Turku pienensi kesällä 2021 lisenssikuluja

Hyödynnä hintaetu 31.5. mennessä

Tilaamalla 30.6.2022 mennessä kuukausi sitoumuksella lisenssin, niin saat ensimmäisen kuukauden sopimuksesta normaalihintaan. 1.7. alkaen uudet kuukauden sopimukset ovat 20 % kalliimpia.

Kausityöntekijöiden lisenssitilaukset suositellaan tekemään kuitenkin 31.5. mennessä, jotta kunta voi hyödyntää kaksi normaalihintaista kuukautta.

Tiera 365 -palvelu tuo kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden käyttöön valmiiksi kilpailutetut Microsoftin 365-lisenssit, -palvelut sekä koulutus- ja asiantuntijapalvelut. Tiera 365 -asiakkaat voivat tehdä lisenssitilaukset suoraan itsepalveluportaalin kautta tai erikseen sähköpostilla tilaamalla.

Jos et vielä ole Tiera 365 -asiakas, ole yhteydessä alueesi asiakasvastaavaan.