5.2.2018

Sähköisten oppimateriaalien käyttö yleistyy vauhdilla: hankinnat Edustoresta lähes kolminkertaistuivat

Koulujen sähköisten oppimateriaalien hyödyntäminen on yleistynyt hyvää vauhtia. Edustoren kautta tehtyjen sähköisten oppimateriaalien hankinnat lähes kolminkertaistuivat vuoden 2017 aikana ja ostot ovat ylittäneet 1,5 M€ rajan.

– Edustoren hyödyt on tunnistettu. Hankintakanava tuo sähköiset sisällöt opettajien ja oppilaiden käyttöön yhdellä kirjautumisella. Edustoressa on käytettävissä valmiiksi kilpailutettuna lähes 900 tuotetta 27 toimittajalta esiopetuksen, perusopetuksen, lukion ja ammattikoulutuksen käyttöön, kertoo liiketoimintapäällikkö Tuija Manninen.

Edustoresta voi hankkia myös verkkovälitteisiä täydennyskoulutuksia. Tällä hetkellä tarjolla on noin 30 koulutusta, jotka soveltuvat hyvin mm. digimentoreille, rehtoreille sekä muille opettajille.

– Digitaaliset oppimisen ja opettamisen ratkaisut tukevat uuden opetussuunnitelman tavoitteita. Edison-työpöytä ja Edustore kokoavat yhteen koulun sähköiset työvälineet ja tarjoavat vahvan pohjan opetuksen digitalisoinnille, Manninen lisää.

Lue miten Lahden kaupunki hyödyntää Edison-oppimisalustaa ja siihen integroitua Edustorea >>

Katso myös videolta miten Edison ja Edustore tukevat uuden opetussuunnitelman toteuttamista ja voivat edistää yhteisöllistä oppimista myös teidän koulussanne >>