15.09.2021

Tavataan Kuntamarkkinoilla 15.-16.9.2021

Kuntamarkkinat järjestetään tänä vuonna toistamiseen pelkästään verkkotapahtumana ja Tiera on tuttuun tapaan mukana kuntakentän vuoden suurimmassa foorumissa.

Tämän vuoden teemana on Innovatiiviset ja uudistuvat kunnat ja myös Tieran tietoiskut (alla) nostavat esiin uudet palvelukokonaisuudet, joiden avulla kuntatoimijat nyt uudistavat toimintaansa ja rakentavat tulevaisuuden kuntapalveluita.

Muista rekisteröityä tapahtumaan, jotta pääset mukaan tietoiskuihin ja Kuntamarkkinoiden monipuoliseen ohjelmaan! Kun olet rekisteröitynyt osallistujaksi, saat vahvistusviestin sähköpostiisi sekä lähempänä tapahtumaa tarkemmat ohjeet osallistumisesta.

Tieran tietoiskut Kuntamarkkinoilla:

Millainen on kuntasi digimatka? ke 15.9.2021 klo 14.00

Tervetuloa tutustumaan Digimatka Tierassa -konseptiin, jonka avulla tuemme kuntaorganisaatioiden tavoitteita digitalisaation vauhdittamiseksi. Konseptimme helpottaa kuntia digisuunnitelman tekemisessä ja organisaation digiosaamisen kasvattamisessa. Tule tutustumaan etenemismalliimme, jolla kunta voi varmistaa toiminnan muutoksen.

Esityksen materiaaliin voit tutustua tästä >>

Tiera Digius – Digimatkan ykkönen to 16.9.2021 klo 10.00

Torstain tietoiskussa pääset kuulemaan, miten kuntakentän palveluita voidaan nyt digitalisoida uuden palvelualustan avulla.

Tieran uusi palvelualustakokonaisuus Tiera Digius mahdollistaa yhteentoimivuuden eri toimijoiden kesken sekä prosessien nopean digitalisoinnin toiminnan muutoksen ytimessä. Palvelualustan kautta kunnat ja tulevat hyvinvointialueet voivat tarjota kuntalaisille parhaat palvelut samalla vahvistaen kukin oman alueensa elinkeinoelämän mahdollisuuksia sekä lisäten elinvoimaisuutta ja kilpailukykyä.

Esityksen materiaaliin voit tutustua tästä >>