08.11.2021

Olemme mukana GeoForum Summitissa 8.-9.11.2021

Vuoden 2021 GeoForum Summitin paneelikeskustelussa klo 14.45-15.20 esiintyy Tieran toimitusjohtaja Jyrki Halttunen keskustellen panelistien kanssa aiheesta ”Kestävä maankäyttö – Kuinka digitalisaatio muuttaa maankäyttöä”.

Keskustelussa käydään läpi kunnan vetovoimaa ja sen kehittämistä kestävän maankäytön osalta sekä sitä, miten digitalisaatio muuttaa kunnan maankäytöön liittyviä tehtäviä. Panelistit nostavat esiin tärkeitä aiheita, kuten elinkeinoelämän toimintamahdollisuuksien turvaaminen sekä kysymyksen, kuinka turvataan taloudellisesti, sosiaalisesti, kulttuurisesti ja ekologisesti kestävä elinympäristö kuntalaisille.

Katso tilaisuuden ohjelma täältä ja ilmoittaudu mukaan. >>

Ehdit vielä kuulemaan alan viimeisimmät uutiset!

Mistä eväät onnistumiseen?

Paikkatietopohjaisilla ratkaisuilla sekä maankäytön toiminnanohjausratkaisuilla tehostetaan toimintaa, ja monet kunnat ovat jo edelläkävijöinä. Kuntien Tiera kumppaninsa Esri Finlandin kanssa pyrkii omalta osaltaan edistämään toiminnan uudistamista myös maankäytön alueella tarjoten palveluita ja valmiiksi kilpailutettuja ratkaisuja niin paikkaitietopalveluiden kuin rakennetun ympäristön kokonaisratkaisun suhteen.