01.09.2021

ITK-päivät 1.-3.9.

Olemme mukana yhdessä DigiOnen kanssa vuoden 2021 Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa tapahtumassa, joka järjestetään Aulangolla Hämeenlinnassa. ITK 2021 on Suomen suurin digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtuma.

Tieran ja Digionen yhteinen esittelypiste löytyy osastolta 338, ja kerromme mielellämme kävijöille niin 7 kaupungin ja Tieran yhteistyössä toteuttamasta opetuksen suuresta hankkeesta, jossa pyritään edistämään oppimista digitalisaation keinoin kehittämällä digitaalinen palvelualusta kansalliseen käyttöön. Oppija keskiössä sekä koulumaailman tasa-arvon edistäminen ovat muutamia DIgiOnen kantavia teemoja. Toiminnan muutosta ei tavoitella vain muutoksen takia, ja näistä asioista asiantuntijamme Tieralla sekä hankkeen edustajat tapahtumassa keskustelevat esittelypisteellämme.

Tieran uusi varhaiskasvatuksen palvelukokonaisuus Tiera Vesseli sekä opetuksen sähköinen työpöytä Tiera Edison ja ensimmäisen sekä toisen asteen digitaalisten oppimateriaalien hankintaan ja jakeluun kehitetty Tiera Edustore ovat tapahtumassa esillä.

Tervetuloa tapaamaan tieralaisia!