27.01.2023

Educa 27.-28.1.2023

Olemme mukana yhdessä DigiOnen kanssa vuoden 2023 opetus- ja kasvatusalan suurtapahtuma Educassa.

Tule tutustumaan DigiOneen ja siihen kuuluviin palveluihin esittelypisteellä 6m1, joka sijaitsee lähellä Street Kitchen-ravintolaa sekä Tulevaisuuden luokkahuone -esittelypistettä! Luvassa demoja ja mielenkiintoista infoa hankkeen etenemisestä.

Päivien ohjelma koostuu DigiOne Opetus -palvelun esittelystä, johon kuuluvat demoina:

  • Opetusryhmät – tietojen käsittely sekä opetusryhmän luonne DigiOnessa
  • Opetuksen ja oppimisen eteneminen – kyvykkyys esittää tietoa
  • Opetussuunnittelun tuki – paikallinen OPS, opetuksen suunnittelu ja opetussuunnitelman jäsentäminen

Esittelypisteellä tarjolla demoja palvelukokonaisuudesta seuraavasti:

Perjantai 27.1.

  • Klo 11.00
  • Klo 14.00
  • Klo 17.00

Lauantai 28.1.

  •   Klo 11.00
  •   Klo 14.00

Demojen lisäksi pääset tapaamaan DigiOnen tekijöitä, opettajia, jotka ovat olleet mukana luomassa opetuksen ratkaisuja DigiOnessa sekä tieralaisia, jotka rakentavat kestävää polkua DigiOnen ylläpidolle, jatkokehitykselle ja laajentumiselle uusiin kuntiin.

DigiOne on opetuksen uusi ekosysteemihanke, jossa pyritään edistämään oppimista digitalisaation keinoin kehittämällä digitaalinen palvelualusta seitsemän hankekunnan kanssa yhteistyössä kansalliseen käyttöön.
Oppija keskiössä sekä koulumaailman tasa-arvon edistäminen ovat muutamia DIgiOnen kantavia teemoja. Toiminnan muutosta ei tavoitella vain muutoksen takia, ja näistä asioista asiantuntijamme Tieralla sekä hankkeen edustajat tapahtumassa keskustelevat mielellään kävijöiden kanssa esittelypisteellämme.

Tutustu sisältöihin

Tuoreessa DigiOne-blogikirjoituksessaan Palveluiden kehittäminen etenee vauhdilla Tieran projektipäällikkö Tuulia Kuismin vetää yhteen kuluvan vuoden aikana tapahtunutta kehitystyötä hankkeessa.

Tieran palvelupäällikkö Seija Tiihonen nostaa omassa sisällössään Kunta-alan muutos tuo mahdollisuuden nostaa oppija toiminnan keskiöön esiin sen, että DigiOnen ydin ei ole tietojärjestelmien ja digitaalisten ratkaisujen uudistamisessa, vaan toiminnan uudistamisessa ja oppijan kokemuksen kehittämisessä. DigiOne luo tullessaan alueellisen kehitysverkoston ja uudenlaiset välineet, jotka tarjoavat laajemman tavan ajatella koulutuksen järjestämistä. 

Tervetuloa tutustumaan aiheeseen lisää tapahtumassa!