Tiera

Kapasiteetti- ja käyttöpalvelut

Varmista häiriötön palveluympäristö

Kuntien ja kaupunkien toimintaympäristöjen digitalisoituessa myös tarve erilaisille kapasiteetti-, käyttö- ja tietoliikennepalveluille kasvaa. Tiera on kuntatoimijoiden luotettu kumppani, joka huolehtii ICT-infran ylläpidosta, vianhallinnasta, valvonnasta ja muutostarpeista.

Kuntatoimijat voivat hankkia Tieralta valmiiksi kilpailutettuna tarvitsemansa kapasiteetti- ja käyttöpalvelut kustannustehokkaasti ja joustavasti valtakunnallisista konesaleistamme.

Kapasiteetti- ja käyttöpalvelut auttavat varmistamaan häiriöttömän palveluympäristön. Palvelut tukevat kuntien toiminta- ja palveluympäristön muutoksia, eivätkä ne edellytä kunnalta omia investointeja tai sido resursseja. Palvelut skaalautuvat aina tarpeen mukaan ja kuluja kertyy vain varatun kapasiteetin ja käytön mukaan. Tiera vastaa toimitusketjun kaikista tasoista ja varmistaa jokaiselle kunnalle sen tarpeita vastaavan kokonaisuuden.

Käyttöpalveluiden ammattilaiset pitävät asiakkaan puolesta huolta siitä, että monimutkaisten tietoteknisten asioiden hallinta on asiakkaalle helppoa ja huoletonta. Palveluissa kannetaan vastuu siitä, että sovitut asiat, esimerkiksi tietoturvapäivitykset, tulevat tehdyksi asianmukaisesti ja ajallaan, ja käytössä on aina tarvittava määrä kapasiteettia palveluympäristön pyörittämiseen.

Tieran asiantuntijat pitävät ympäristöt ajan tasalla

Tieran Kapasiteetti- ja käyttöpalveluiden asiantuntijat seuraavat jatkuvasti teknologista kehitystä, ja huolehtivat siitä, että tarvittavat toimenpiteet asiakkaan ympäristöön tehdään ajallaan ja tarvittavassa laajuudessa.

Asiantuntijoidemme avulla omistaja-asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia arkipäiväisistä ylläpitotehtävistä tai aikaa ja vaivaa vievistä päivityksistä, jotka sitovat resursseja muulta työltä. Ammattilaisemme tukevat asiakkaita myös tietohallinnon erilaisissa projekteissa, kuten järjestelmäkäyttöönotoissa

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä.

Jyri Lehtonen

Liiketoimintajohtaja, ICT-ulkoistuspalvelut