toukokuu 2017

Varmista että maksat vain käyttämästäsi palvelinkapasiteetista – Tiera Pilvi joustaa tarpeen mukaan

Kuntapalveluiden sekä -organisaatioiden toiminnan digitalisoituessa tarve luotettavalle palvelinkapasiteetille kasvaa. Haasteena on kapasiteetin mitoittaminen oikein ja kustannustehokkaasti – ylimääräinen kerryttää turhia kuluja, kun taas alimitoitettu kapasiteetti aihauttaa ongelmia palveluympäristön toimivuudelle.

Tiera Pilvi -palvelukokonaisuus on suunniteltu tähän tarpeeseen – vastaamaan Tieran omistajien digitalisoinnin tarpeisiin.

– Tiera Pilvi -palvelulla kuntaorganisaatio voi varmistua siitä, että heillä on aina käytettävissään optimaalinen määrä palvelinkapasiteettia toiminnan ja palveluiden pyörittämistä varten ja kustannukset koostuvat vain ja ainoastaan käytöstä, kertoo Tieran Pilvipalveluista vastaava liiketoimintapäällikkö Timo Holma.

Palvelu joustaa asiakkaan tarpeen mukaan

Tiera Pilvi on Tieran omistajille valmiiksi kilpailutettu ja täysin suomalainen palvelu. Siihen on helppoa ja edullista liittyä.

– Palvelu joustaa aina asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelimia voidaan helposti käynnistää ja poistaa, jopa päivätasolla. Palvelun käyttöönotto ei edellytä investointeja. Sote- ja maakuntauudistuksen edetessä ja toteutuessa kuntaorganisaatiolle ei jää Tiera Pilven ansiosta kapasiteettia omiin käsiin, jos ja kun tarpeet muuttuvat.

Lisäksi Tiera Pilvipalveluiden kapasiteettitarjontaa voidaan täydentää Käyttöpalveluilla, joiden palveluaika skaalautuu tarpeen mukaan toimistoajasta aina 24/7-palveluun asti.

Entä kuntien nykyiset palvelimet? Miten Pilvi-palvelun käyttöönotto niiden osalta onnistuu?

– Nykyiset palvelimet voidaan siirtää Tiera Pilveen ja fyysiset palvelimet voidaan virtualisoida. Ja jos tarvetta on edelleen fyysisille palvelimille, ratkaisu on Tiera Yksityinen Pilvi. Hybridimalli toimii kunnissa, Holma sanoo.

Tiera Pilveen siirtyi myös Hämeenlinnan kaupunki, joka siirsi koko palvelinkapasiteettinsa Tiera Pilvipalveluihin.

– Jos pilvipalveluiden hyödyntäminen tai palveluun siirtyminen mietityttää, konsultointipalvelumme tukevat tarpeiden ja kustannussäästöjen arvioinnissa. Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan, miten Tiera Pilvi toisi joustoa ja varmuutta teidän organisaation toimintaan, Holma lisää.

Miksi Tiera Pilvi?
  • Julkisen, luotetun ja yksityisen pilven palvelut yhdessä portaalissa
  • Kilpailukykyinen, valmis tarjoama
  • Turvallinen ja kotimainen
  • Jatkuva jousto, skaalautuu alas ja ylöspäin
  • Nopea palveluiden kehitys
Miten palvelun saa käyttöön?

Tiera Pilven käyttöönotto on helppoa ja yksinkertaista. Allekirjoittamalla Tiera Pilvi -liittymissitoumuksen, asiakas saa oikeudet Tiera Pilvi -portaaliin. Sen jälkeen tarvitaan tietoliikenteen avaukset ja valmiuden aktivointi, joissa Tiera auttaa. Tämän jälkeen käytettävissä on jatkuvasti skaalautuva pilvikapasiteetti.

Kiinnostuitko palvelusta?
Ole yhteydessä meihin, niin kerromme lisää.

Timo Holma
liiketoimintapäällikkö, Pilvi- ja käyttöpalvelut
044 264 9710 / timo.holma(at)tiera.fi

Arja Fodstad
myyntijohtaja, Infrapalvelut
050 523 2213 / arja.fodstad(at)tiera.fi