04.02.2022 klo 08.30

Varmista O365-ympäristön turvallisuus

Näin hallinnoit ja suojaat laitteet, identiteetit ja datan

Microsoft Office 365 -ympäristöön kohdistuvat tietoturvauhat ovat muuttuneet merkittävästi samaan aikaan kun virtuaalinen ja paikkariippumaton työ yleistyy. Palvelu itsessään on turvallinen, mutta tietoturvalle asetetut vaatimukset kasvavat ja organisaatioiden O365-ympäristön laitteiden, identiteetin ja datan suojaus on oltava ajan tasalla.

Tervetuloa pe 4.2. klo 8.30–9.15 järjestettävään webinaariin kuulemaan miten organisaationne O365-ympäristön laitteita, identiteettejä ja dataa voidaan hallinnoida ja suojata mahdollisimman tehokkaasti esimerkiksi tunnusten kalasteluilta ja tietomurroilta.

Webinaarissa esitellään Tiera 365 -palvelun yhteistyökumppani Atean tietoturvapalveluita, joiden avulla saat helposti esimerkiksi ymmärryksen oman organisaatiosi O365-ympäristön nykytilanteesta, ja tiekartan kuinka suositustenmukainen ympäristön saavutetaan.

Tilaisuus on suunnattu kuntatoimijoiden tietohallinnosta vastaaville sekä Office 365 ja/tai Tiera 365 -palvelun pääkäyttäjille. Webinaarin asiantuntijaosuudesta vastaa Atean liiketoimintavastaava Kimmo Kivistö.

Tietoturvapalvelut ovat osa Tiera 365 -palvelua, ja kuntatoimijoille valmiiksi kilpailutettuja sekä käyttöönotettavia. Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä 3.2. klo 14 mennessä >>