15.10.2021 klo 08.00

Helppoutta hyvinvointialueiden valmisteluun


Työ hyvinvointialueiden perustamiseksi on käynnistynyt alueilla ja samalla kuntakentällä on alkanut yksi suurimmista rakenneuudistuksista. Aikataulu on erityisen tiukka, mutta kaikkea ei tarvitse lähteä rakentamaan kuitenkaan tyhjältä pöydältä.

Tule kuulemaan hyvinvointialueiden valmisteluorganisaatioille suunnattuihin webinaareihin 8.10. klo 8 tai 15.10. klo 8 mitä kuntakentällä jo laajasti käytössä olevia ICT- ja digiratkaisuja on hyödynnettävissä toiminnan käynnistämisen tueksi – valmiiksi kilpailutettuna! Tämä auttaa myös rahoitushakemusten työstämisessä!

Tiera on yli 350 kuntatoimijan inhouse-yhtiö ja autamme kuntatoimijoita tuottamaan parempia palveluita kansalaisille. 8. ja 15.10. webinaareissa kerromme konkreettisten asiakasesimerkkien kautta, miten valmisteluorganisaatiot voivat helpottaa valmistelutyötä ja saada vaikuttavuutta aikaan monipuolisen palveluportfoliomme avulla. Saat myös konkreettista apua rahoitushakemuksia varten.

Ensimmäisten webinaarien aiheena ovat erityisesti toiminnan käynnistämisen kannalta kriittisten palveluiden järjestäminen, kuten:

Tilaisuudet on suunnattu hyvinvointialueiden valmisteluorganisaatioille ja webinaarit järjestetään samansisältöisinä Teams-kokouksina. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu 15.10. järjestettävään webinaariin tästä 14.10. mennessä >>