08.02.2024 klo 09.00

Turvallinen pilvi julkishallinnolle: Microsoft 365 -tietojen varmuuskopioinnin parhaat käytännöt 

Kyberuhat ja -sodankäynti ovat tuoneet mukanaan uudenlaisia uhkia ja julkishallinnon on varauduttava myös tilanteisiin, joissa pilvipalvelut eivät ole käytettävissä. Tietojen turvallisuus on noussut yhdeksi keskeisimmistä huolenaiheista. Tietojen menetykset voivat aiheuttaa suuria taloudellisia menetyksiä, maineen menetystä ja vakavia toiminnallisia seurauksia.

Tiera 365 on kuntatoimijoille ja hyvinvointialueille kilpailutettu kokonaisuus, johon kuuluu mm. yhtenä osa-alueena mukaan Microsoft 365 datan varmuuskopiointi. Tieran omistaja-asiakkaat voivat hyödyntää palveluita ilman omaa kilpailutusta.

Tervetuloa osallistumaan ajankohtaiseen webinaariimme, joka keskittyy julkishallinnon tarpeisiin liittyen Microsoft 365 -tietojen varmuuskopioimiseen. 

Miksi osallistua?

  • Tärkeä ja ajankohtainen aihe: Webinaarimme on räätälöity erityisesti julkishallinnolle. Saat tietoa siitä, kuinka voit parhaiten suojata organisaatiosi tiedot. 
  • Miten uudet uhat vaikuttavat: Kuinka kyberuhat ja kybersodankäynti voivat vaikuttaa pilvipalveluihin kuten Microsoft 365. 
  • Kotimainen ja kustannustehokas ratkaisu: Esittelemme kotimaisen Avainlipputuotteen Microsoft 365 -pilven tietojen varmistamiseen kustannustehokkaalla kapasiteettipohjaisella hinnoittelulla 
  • Tehokas tapa varmistaa Microsoft 365 – pilven tiedot: Tehokas tapa varmistaa työympäristön jatkuvuus on Tiera M365 varmistuspalvelu kustannustehokkaasti.
  • Asiantuntija-apu: Esitä kysymyksiä ja keskustele asiantuntijoidemme kanssa varmuuskopioinnin parhaista käytännöistä.