10.06.2022 klo 10.00

TieraCafé webinaari – Tiera Elli etäpalvelujärjestelmä asiakkaan voinninseurannan toteuttamisessa

Tervetuloa TieraCafé webinaariin, jossa käymme läpi mahdollisuuksia käyttää Tiera Elli -etäpalvelujärjestelmää asiakkaan voinninseurannan toteuttamisessa!

Webinaarissa keskitymme Tiera Elli -kokonaisuuteen liittyvän hyvinvointi- ja turvalaitteen antamiin mahdollisuuksiin sekä ammattilaisen koontinäkymään. 

Tiera Ellin avulla tarjotaan etäyhteydellä palveluita kotiin ja tuetaan turvallista kotona asumista. Ratkaisun eri osa-alueet tuottavat ammattilaiselle selkeän kokonaiskuvan asiakkaan tilanteesta, ja ammattilainen näkee käyttöliittymästään kootusti reaaliaikaista tietoa asiakkaasta, kuten palvelun hyvinvointi- ja turvalaiteen tuottamaa tietoa, joka kertoo asiakkaan hyvinvoinnista ja siinä tapahtuvista muutoksista.

Tiera Ellin turva- ja hyvinvointiranneke tukee asiakkaan turvallista kotona asumista. Kotona asuvalla asiakkaalla on mahdollisuus hälyttää apua turvalaitteen välityksellä, ja laite voi välittää tietoa asiakkaan aktiivisuudesta ja hyvinvoinnista hoitavalle ammattilaiselle.

Tilaisuudessa käymme läpi:

  • Hyvinvointi- ja turvarannekkeen tuottama tieto osana hoitoprosessia
  • Ammattilaisen koontinäkymän keräämän tiedon esittely
  • Verkkokauppa laitehankintakanavana

Tervetuloa mukaan!

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.