TieraCafé-webinaari 27.9. klo 9-10: Tehokkuutta kotihoitotyön optimointiin

Tiera tuo omistaja-asiakkaidensa käyttöön uuden ratkaisun kuntatoimijoiden tarjoaman kotihoidon strategiseen optimointiin.  Kaikkiin järjestelmiin soveltuvassa Tiera Optima -ratkaisussa ei keskitytä pelkästään määrälliseen laskentaan, vaan optimoinnissa keskeistä on toiminnan laadun huomioon ottaminen.

Päivittäisen toiminnan optimoinnin sijasta Tiera Optima tarjoaa pitkäaikaisemman ja laajemman tarkastelukulman asiakaskäynteihin ja kotihoidon tiimien työn järjestämiseen. Tavoitteena on saada kotihoidon asiakkaiden kokema hoito laadukkaammaksi ja työntekijöiden kokemus omasta työstään mielekkäämmäksi.

Tervetuloa webinaariimme 27.9. klo 9-10 kuulemaan lisää Tiera Optimasta ja kotihoitotyön strategisesta optimoinnista. Liiketoimintapäällikkö Kati Penttilä-Kokko, kati.penttila-kokko@tiera.fi, 040 689 6088, ja ratkaisupäällikkö Pekka Malo, pekka.malo@tiera.fi, 044 260 7337, kertovat, miten ratkaisun avulla hoitotyötä pystyy optimoimaan toiminnan laadun huomioon ottaen.

Webinaari järjestetään Skype-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta kalenterikutsuna.

Ilmoittaudu tästä webinaariin >>

Lue myös aiheeseen liittyvä artikkeli.