TieraCafé-webinaari 13.9. klo 9-10: Edistä kuntalaisten hyvinvointia Tieran uudella digitaalisella hyvinvointiratkaisulla

Tiera tuo syksyllä 2019 kuntien ja kuntayhtymien käyttöön aivan uuden digitaalisen hyvinvointiratkaisun, joka helpottaa kuntatoimijoiden velvoitteita edistää kuntalaisten hyvinvointia. Kyseessä on helppokäyttöinen palvelu, jolla eri kuntatoimijat voivat auttaa ja kannustaa valitsemiaan kohderyhmiä hyvinvoinnin edistämiseen liikunnan avulla.

Mobiililaitteella tai pöytäkoneella toimiva palvelu on toimialariippumaton, ja se sopii niin terveydenhuollon kuin koulutoimen käyttöön.

Hyvinvointiratkaisulla voidaan helpottaa myös sairauden, työttömyyden tai vaikka koulukiusaamisen takia haastavassa elämäntilanteessa olevia saamaan tarvitsemaansa tietoa ja tukea.

Palvelun tarjoavan kuntatoimijan ja sen käyttäjien lisäksi käyttäjäryhmiin voidaan lisätä esimerkiksi tukea tarjoavia säätiöitä, yhdistyksiä ja yrityksiä sekä heidän tarjoamiaan sisältöjä ja palveluita.

Hyvinvointiratkaisu on erinomainen tapa tukea kuntien strategioihin kirjattua tavoitetta edistää kuntalaisten hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua.

Tervetuloa webinaariimme 13.9. klo 9-10 kuulemaan, miten oma organisaatiosi voisi hyötyä tästä uudesta hyvinvointiratkaisusta. Hyvinvointiratkaisun käyttötapoja ja mahdollisuuksia eri toimialoille esittelee kehitysjohtaja Sari Koljonen p. 040 556 8201,  sari.koljonen@tiera.fi.

Webinaari järjestetään Skype-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta kalenterikutsuna.

Ilmoittaudu täältä mukaan >>.

Katso myös aiheeseen liittyvä artikkeli Tieran digitaalinen hyvinvointiratkaisu helpottaa velvoitetta edistää kuntalaisten hyvinvointia.