10.11.2021 klo 09.00

TieraCafé: Varda ja Tiera Vesseli

Tervetuloa kaikille Tieran asiakasomistajakunnille tarkoitettuun webinaariin keskiviikkona 10.11.2021 klo 9:00-9:45, aiheena Varda ja Tiera Vesseli -palvelu!

Webinaarissa kuulet:

  • Mikä on Tiera Vesseli -palvelu
  • Mikä on Varda ja miten Varda on muuttunut vuodesta 2019
  • Kuinka Varda-tiedokeruu on toteutettu Tiera Vesseli -palvelussa
  • Miten kunta voi toiminnassaan edistää Varda-tiedonkeruun sujuvuutta.

Tiera Vesseli on palvelu varhaiskasvatuksen järjestämisen tarpeisiin Tiera-kunnille. Arjen hallintaa tehostava mobiilityökalu lisää turvallisuutta, vuorovaikutusta ja tiedonkulkua. Kokonaisuuteen kuuluvalla toiminnanohjausjärjestelmällä päiväkodin johtaja pystyy tehokkaasti toteuttamaan suunnittelua ja seurantaa laadukkaan palvelun järjestämiseksi. Vesseli-palvelu koostuu toiminnanohjausjärjestelmästä​, mobiilisovelluksesta eri käyttäjärooleille​, Tieran integraatioalustasta​ sekä KuntaID:stä.

Varda on varhaiskasvatuksen tietovaranto, minne kerätään tietoa varhaiskasvatuksessa olevista lapsista ja heidän huoltajistaan, toimipaikoista sekä henkilöstöstä. Kerättyä tietoa hyödynnetään niin kunnallisessa kuin valtakunnallisessa kehittämisessä ja päätöksenteossa. Tietojen tallentamisesta Vardaan määrätään varhaiskasvatuslaissa.

Webinaarissa puhujina toimivat Marko Hyvönen, ratkaisupäällikkö, Kuntien Tiera sekä Heini Huovinen, varhaiskasvatuksen asiantuntija, While on the Move oy ja Antti Kaisto, myyntipäällikkö, While on the Move oy.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Tieran omistaja-asiakkaiden edustajille; sivistystoimen päättäjille ja suunnittelijoille, opetus- ja kasvatustoimen edustajille sekä kuntien digitalisaatiota kehittäville ja sen edistämisestä vastaaville.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Ilmoittaudu webinaariin 9.11. klo 13 mennessä tästä >>