02.06.2021 klo 09.00

TieraCafé: Kyberturvallisuus­harjoittelu

Harjoittelu tekee mestarin myös kyberturvallisuusharjoittelussa. Kuntien Tiera on solminut yhteistyösopimuksen JYVSECTEC:n kanssa. Pystymme nyt tarjoamaan kaikille asiakkaillemme yhteistyön kautta kansainvälisesti terävintä kärkeä teknis-toiminnallisen kyberharjoittelun saralla osaksi organisaatioiden varautumista ja riskienhallintaa.

Tervetuloa webinaariin 2.6. klo 9-9.45 kuulemaan, mitä kyberturvallisuusharjoittelu on, ja millaisia hyötyjä siitä on saatavissa irti. Tilaisuudessa Jarno Lötjönen JYVSECTEC:stä kertoo Cyber Arena -ympäristöstä ja Tieran omistaja-asiakkaille tarjottavista harjoituksista.

Harjoittelu tapahtuu JYVSECTEC:n reaalimaailmaa mallintavassa Cyber Arena-ympäristössä, ja harjoitella voi joko kyberpoikkeaman teknistä selvitystä tai poikkeamatilanteen johtamista.

Ilmoittaudu mukaan >>

Webinaari toteutetaan Teams -kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivään ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakasorganisaatioiden henkilöille, jotka työskentelevät tietoturvan ja kyberturvallisuuden kehittämisen parissa.

Tervetuloa aamukahvitilaisuuteen langoille kuulemaan lisää!