16.11.2021 klo 08.30

TieraCafé: Kuntasi Digimatkalle strategian kautta

Tervetuloa Tieran Digimatka-webinaarisarjan toiseen tilaisuuteen tiistaina 16.11. klo 8:30-9:30!

Webinaarissa etenemme kuntajohtamisen ja kuntastrategian kautta kysymykseen: kuinka valjastaa digitalisaatio tukemaan strategiaa? Pureudumme siihen, kuinka autamme asiakasomistajiamme konkreettisesti käynnistämään toiminnan uudistamisen.

Tilaisuudessa puhujina toimivat Tieran Digiratkaisut liiketoiminnan johtaja Pauli Päivärinta, hankejohtamisesta sekä asiantuntijapalveluista vastaava hankejohtaja Jukka Laiho sekä kehitysjohtaja ja palvelualusta Tiera Digiusta eteenpäin luotsaava Sari Koljonen.

Ilmoittaudu mukaan >>

Webinaarissa esillä oleva, kuntayhteisesti kehitetty Tiera Digius tukee uutta alusta-ajattelua ja mahdollistaa prosessien kiertotalouden kuntien yhteistyömallina. Se on innovatiivinen alusta kunnan palveluketjujen digitalisointiin ja ennakoivan tietojohtamisen mahdollistamiseen. Tiera Digius tuo parhaan digitalisoidun käyttö- ja asiakaskokemuksen joka kuntaan ja mahdollistaa digimatkan Tieran kanssa.

Webinaarin ohjelma:

Klo 8:30 – Tervetuloa, Pauli Päivärinta

Klo 8:35-8:55 – Strategian kautta digimatkalle, Jukka Laiho

Klo 8:55-9:20 – Tiera Digius, Sari Koljonen

Klo 9:20-9:30 – Aikaa kysymyksille

Digimatka Tieran kanssa jatkaa Polku Tieraan -konseptia, joka on Tieran ratkaisumalli ICT-palveluiden uudistamiseen, kehittämiseen ja jatkuvuuden varmistamiseen. Rakennamme yhdessä omistaja-asiakkaidemme kanssa vaikuttavia ratkaisuja kuntalaisten, kunnan työntekijöiden ja kaikkien kuntapäättäjien elämän helpottamiseksi.

Tervetuloa tilaisuuteen, jossa inspiroidut!

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakkaiden johdolle ja IT-johdolle, toiminnan kehittämisestä vastaaville toimialahenkilöille sekä digitalisaation hyödyntämistä miettivien työn tueksi.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Ilmoittaudu webinaariin >>