15.10.2021 klo 08.30

Tiera Turva – Varmista kuntaorganisaatiosi tietoturvallinen viestintä

Tietoturvallisen viestinnän merkitys korostuu entisestään, kun työyhteisöjen viestinnän painopiste on siirtynyt sähköisiin kanaviin ja paikaton työ yleistyy.

Tiera Turva -palvelukokonaisuus tarjoaa kuntatoimijoiden käyttöön markkinoiden johtavat tietoturvallisen viestinnän ratkaisut. Tiera Turva sisältää salatun sähköpostin ja sähköisen allekirjoituksen lisäksi salatun työtilan (collabRoom) sekä salatun lomakepalvelun.

Tervetuloa tutustumaan Tiera Turvan Tietoturvallinen työtila -palveluun pe 15.10. klo 8.30 järjestettävään webinaariin!

Tiera Turvan tietoturvallisen työtilan avulla mm. suurtenkin tiedostojen jakaminen ja viestintä yli organisaatiorajojen on helppoa ja turvallista. Kuntaorganisaatiot hyödyntävät palvelua mm.:

  • projektiryhmien viestikanavana
  • sensitiivisen tiedon käsittelypaikkana
  • kokousmateriaalien jakamisessa

Tietoturvallisessa työtilassa käyttäjien hallinnointi on helppoa ja nopeaa myös käyttäjäryhmien muuttuessa. Palvelu on Tiera Turvan lisämoduuli ja on näin ollen helposti käyttöönotettavissa sekä Tiera Turvan nykyisille asiakkaille että kokonaan uusille.

Tule kuulemaan miten kuntaorganisaatiot hyödyntävät Tiera Turvaa ja sen tietoturvallista työtilaa omassa työssään! Tilaisuus on suunnattu erityisesti kuntaorganisaatioiden tietohallinnosta ja toimistoviestintäratkaisuista vastaaville, modernin työympäristön ja M365 -palveluista vastaaville sekä työyhteisöviestinnän kehittäjille – välitäthän siis kutsua eteenpäin omassa organisaatiossasi tarvittaessa!

Tilaisuuden puheenvuoroista vastaavat Tieran ratkaisupäällikkö Sanna Winter sekä Deltagonin Mikko Levälä ja Teemu Suuronen. Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 14.10. klo 14 tästä >>