16.03.2023 klo 08.30

Tiera RPA – ohjelmistorobotiikkaa helposti

Tervetuloa Tieran omistaja-asiakkaille suunnattuun webinaariin 16.3.2023 klo 8.30–9.30!

Hyvinvointialueiden työn aloittamisen yhteydessä sekä kuntien roolin merkittävässä muutoksessa on syytä huomioida manuaalisen työn automatisoinnilla saavutettava hyöty ennen kaikkea työntekijöiden ajan vapauttamisella keskeisiin ja tärkeimpiin tehtäviin. Raskaan ja toistuvan työn automatisointi vähentää kustannuksia henkilöresurssien tarpeen pienentyessä.

Ohjelmistorobotiikalla vähennetään inhimillisten virheiden määrää sekä parannetaan palveluiden laatua. Kuntien Tieran rooli palveluiden tuottajana sekä kokemuksemme toiminnan tehostamisessa luo kustannussäästöjä asiakkaillemme helposti skaalautuvalla ohjelmistorobotiikalla.

Webinaarissa kuulet, miten Tieran asiakkaat voivat hyödyntää kattavaa ohjelmistorobotiikan ratkaisua, ja miten me voimme auttaa automatisoitavien tehtävien tunnistamisessa.

Käymme tilaisuudessa läpi:

  • Mitä Tieran kilpailuttama ohjelmistorobotiikka tarkoittaa ja mahdollistaa
  • Esimerkkejä ohjelmistorobotiikan käyttötapauksista
  • Bright Idea by Digia – automatisoitavien tehtävien tunnistaminen
  • Ohjelmistorobotin määrittelyyn ja suunnitteluun liittyviä asioita

Ohjelmistorobotiikkaa voidaan hyödyntää mm. talous- ja palkkahallinnossa, henkilöstöhallinnossa, asiakaspalvelussa, tilaus- ja sopimushallinnassa, järjestelmien integraatioissa sekä datan ja sisällön koostamisessa ja tarkastuksissa. Se tehostaa työtä parhaimmillaan jopa 80 %. Ohjelmistorobotin työnkulkuun voidaan leimata myös automaatinen mittari tämän vaikuttavuuden laskemiseen, jolloin asiakas näkee reaaliaikaisesti säästetyn työn määrän.

Tämä webinaari on tarkoitettukuntien ja hyvinvointialueiden sekä Tieran omistajan olevien organisaatioiden päätöksentekijöille ja asiantuntijoille sekä digitaalisten palveluiden kehittämisestä vastaaville henkilöille.

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin 15.3. klo 12 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Tutustu tiedotteeseen: Tiera ja Digia ovat solmineet sopimuksen avoimen lähdekoodin ohjelmistorobotiikan ratkaisusta >>