20.05.2022 klo 09.00

Tiera Elli etäpalvelut ja etähoivan toteuttaminen

Tervetuloa TieraCafé webinaariin, jossa käymme läpi mahdollisuuksia käyttää Tiera Elli etäpalvelujärjestelmää etähoivan toteuttamisessa!

Webinaarissa keskitymme Tiera Elli -kokonaisuuteen liittyvän etähoivan antamiin mahdollisuuksiin sote-uudistuksen aikana ja sen jälkeen. Etähoivalla tarkoitetaan ratkaisua, joka on kehitetty erityisesti pitkäaikaispotilaille, joiden toiminnallinen tila on heikentynyt ja jotka tarvitsevat pidempiaikaista tukea kotona itsenäisesti asumiseen tai kommunikointiin palveluntarjoajan ja käyttäjän lähiomaisten välillä.

Tällaisia käyttäjäryhmiä ovat esimerkiksi kotihoidon ja vammaispalvelun asiakkaat sekä kotikuntoutuksen ja asumispalveluiden asiakkaat. Etähoiva yhdistää palveluntuottajat, pitkäaikaishoidossa olevat loppukäyttäjät ja heidän omaisensa.

Tilaisuudessa käymme läpi:

  • Mitä on etähoiva
  • Mitä ovat etähoiva hyödyt
  • Etähoivan toteutusmahdollisuudet hyvinvointialueilla

Tervetuloa mukaan!

Webinaari on tarkoitettu julkisen hyvinvointisektorin asiantuntijoille, sote-palveluiden järjestelijöille sekä uusien hyvinvointialueiden palveluista päättäville henkilöille. Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.