10.04.2024 klo 08.30

Liity mukaan Tiera Verkkokauppa -yhteishankintaan

Tiera Verkkokauppa -puitesopimuksen sopimuskausi päättyy elokuussa 2024. Tiera kilpailuttaa yhteishankintana vastaavan hankintakanavan ICT-laitteille, -ohjelmistoille ja -palveluille päivitetyillä tuoteryhmillä, tuotteilla ja ratkaisuilla.

Tämän hankinnan tavoitteena on tarjota kuntatoimijoille ja hyvinvointialueille kustannustehokas ja vaivaton tapa hankkia ICT-laitteita, -palveluita ja -ohjelmistoja sekä toimialakohtaisia kokonaisratkaisuja. Hankinta toteutetaan yhteishankintana ja siinä hyödynnetään kaikkien osallistuvien kuntien ja hyvinvointialueiden kokonaisvolyymia. Tiera Verkkokauppa -puitesopimuksessa kiinnitetään erityisesti huomiota kilpailukykyisen hinnan säilyttämiseen laajalle tuote- ja palveluvalikoimalle koko hankintakauden ajan sekä tuotteiden ja palveluiden monipuolisuuteen. Hankintakanavan tilausportaali sekä kattavat logistiikka- ja elinkaaripalvelut tarjoavat mahdollisuuden hankintaprosessin tehostamiseen. Puitesopimuksessa huomioidaan kattavasti vastuullisuuden ja kestävän kehityksen vaatimukset.

Tule infotilaisuuteen kuulemaan yhteishankinnan sisällöstä tarkemmin sekä miten Tiera Verkkokauppa – yhteishankintaan liitytään.

Sama webinaari järjestetään kaksi kertaa. Alla pääset osallistumaan haluamallesi päivälle.