12.4.2022

Varmista laitteiden saatavuus ja lyhyet toimitusajat ilman lisäkustannuksia

Tiera Verkkokauppa ja Tiera Verkkokauppa plus -puitesopimukset mahdollistavat kuntaorganisaatioille ja hyvinvointialueille ICT-laitteiden, -ohjelmistojen ja -palveluiden hankinnat jatkuvasti kilpailukykyiseen hintaan ilman omia kilpailutuksia.

Palveluissa käytettävien toimintamallien ansiosta IT-laitteet pystytään toimittamaan asiakkaille muutaman päivän toimitusajalla, vaikka korona-pandemia ja nyt Ukrainan sota ovat tehneet toimitusajoista epävarmempia ja huomattavasti pidempiä.

– Korona-pandemia pidensi laitteiden toimitusaikoja jopa 6–9 kuukauteen, mutta tästä huolimatta pystyimme kuitenkin toimittamaan asiakkaillemme laitteet muutaman päivän toimitusajalla. Laitteet myös toimitettiin koko ajan kilpailutetuilla ja tarjotuilla hinnoilla, emmekä vaihtaneet laitteita kalliimpiin, esim. tukkutuotteisiin, tai nostaneet hintoja, sanoo Tieran liiketoimintajohtaja Tuija Manninen.

Saatavuus ja lyhyet toimitusajat pystytään varmistamaan asiakkaiden ja yhteistyökumppani Atean kanssa tehtävällä yhteistyöllä. Asiakkaiden kanssa sovitaan laitevakiot ja tehdään hankintaennuste seuraavalle 6-12 kuukaudelle. Laitteet tilataan puskurivarastoon Suomeen, josta asiakkaan ei tarvitse maksaa lisä- ja/tai varastointimaksua. Asiakkaan tilaukset toimitetaan puskurivarastosta muutamassa päivässä ja tilaukset voivat olla vaikka yksittäisiä laitteita. Asiakas maksaa laitteet vasta vastaanotettuaan toimituksen.

– Laitevalmistajien pidentyneet toimitusajat eivät siis vaikuta Tiera Verkkokauppojen toimitusaikoihin asiakkaillemme, mutta edellyttävät hyvää yhteistyötä ja suunnittelua. US-dollarin kurssin nousu ja nousevat polttoainehinnat aiheuttavat painetta hintojen korotuksille, mutta varaamalla laitteita mahdollisimman pian, pystymme varmistamaan näille nykyiset, erittäin kilpailukykyiset hinnat, Manninen lisää.

Lue lisää, miten lukukauden 2021-2022 koulukoneet toimitettiin onnistuneesti Tiera Verkkokauppa -asiakkaille >>