30.1.2019

Vantaan kaupunki mukaan Edustore-hankintaan – uusi hankintailmoitus julkaistu 30.1.2019

Tiera julkaisi sähköisten oppimateriaalien ja -sisältöjen hankintakanava Edustoren hankintailmoituksen 20.12.2018. Nyt hankinta on kuitenkin keskeytetty ja uusi hankintailmoitus julkaistu, sillä Edustore-hankinta tullaan toteuttamaan yhteishankintana Vantaan kaupungin kanssa.

– Vantaan kaupunki on hyödyntänyt aiemmin Edustoren puitesopimusta, joka oli kilpailutettu Kuntien Tiera Oy:n ja KL-Kuntahankinnat Oy:n toimesta. Puitesopimus päättyi vuoden lopussa. Koska KL-Kuntahankinnat eivät osallistu uuteen yhteishankintaan, eikä Vantaan kaupunki ole Kuntien Tiera Oy:n omistaja, hankinta toteutetaan yhteishankintana Vantaan kaupungin kanssa. Päätös tehtiin kuntien edustajista koostuvassa Edustoren kehitysryhmässä, jossa myös Vantaa on ollut aktiivisesti mukana, kertoo Tieran liiketoimintapäällikkö Tuija Manninen.

Vantaan kaupungin mukaan tulo lisää entisestään uudistuvan Edustoren käyttäjävolyymeja. Kiinnostuksensa puitesopimukseen liittymisestä ilmaisi 21.1.2019 mennessä 90 kuntaorganisaatiota, joka on noin puolet enemmän kuin Edustore-palvelun aiempi käyttäjämäärä.

– Vantaan mukaan tulo on erinomainen asia. Kaupunki on ilmaissut kiinnostuksensa siirtää myös oppikirjahankintansa uudistuvaan Edustore-hankintakanavaan. Käyttäjävolyymit tulevat näkymään suoraan mm. edullisempina oppimateriaalien hankintahintoina, Manninen sanoo.

Uusi yhteishankinta toteutetaan nopeutettuna menettelynä – tilaukset voidaan aloittaa suunnitellusti 1.3.2019

Yhteishankinta toteutetaan nopeutettuna menettelynä ja tarjoukset tulee jättää 18.2.2019 klo 9 mennessä. Oppimateriaalien tilaukset voidaan aloittaa Edustoresta suunnitellusti 1.3.2019 alkaen.

Uudelleen julkaistu hankintailmoitus ei edellytä jo puitesopimukseen kiinnostuksensa ilmaisseilta toimenpiteitä. Itse liittyminen puitesopimukseen tapahtuu myöhemmin erikseen annettavalla sitoumuksella.

Jos kuntaorganisaatio ei ole vielä ilmaissut kiinnostustaan hankintaan, kiinnostuksen voi ilmaista 8.2.2019 mennessä. Kiinnostuneita asiakkaita pyydetään palauttamaan kiinnostuksen ilmaiseminen -lomake (alla) 8.2.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen hankinnat@tiera.fi.

  • Tiera_Edustore_puitesopimus_2019_Kiinnostuksen_ilmaisu
  • Tiera_Edustore_puitesopimus_2019_kiinnostuksen_ilmaiseminen_Liite1

Lisätietoja:

Pia Rautakorpi
Ratkaisupäällikkö, Kuntien Tiera Oy
pia.rautakorpi@tiera.fi / puh. 040 672 4559