30.9.2021

Tieran Toiminnan uudistajat -podcast elää mukana kuntakentän muutosta

Kuntien Tiera aloittaa tänä syksynä uuden Toiminnan uudistajat -podcastin, jossa Kari Hyvönen keskustelee Suomen kuntatoimijoiden kanssa kuntien ajankohtaisista muutoksista sekä kuntakentän tulevaisuudesta. Podcast elää mukana kuntien muutosta ja auttaa ymmärtämään tulevaa.

Ensimmäisellä kaudella kuulemme muun muassa siitä, kuinka Kuusamo digitalisoituu ja valmistautuu palvelemaan yhteensä miljoonaa Kuusamon yhteisöön tunnistettua henkilöä, kuinka Vaasassa saavutetaan kunnianhimoiset strategiset tavoitteet verkostotyöllä tai miltä näyttää opetusalan tai sosiaali- ja terveysalan tulevaisuus. Podcastissa vieraillaan Suomen kunnissa pohjoisesta etelään jututtamassa kuntajohtoa siitä, mikä juuri nyt vie kuntia eteenpäin.

Toiminnan uudistajat -podcastia voit kuunnella Spotifystä, iTunesista ja Acastista. Ensimmäinen jakso julkaistaan ensi viikolla, ja sen jälkeen uusi jakso tulee ulos aina viikoittain. Muista tilata podcast, kunhan ensimmäinen jakso julkaistaan ja saat aina ilmoituksen uudesta jaksosta.

Antoisia hetkiä toiminnan uudistajien parissa!